Дупета или цици. Какво търсим в PornHub и YouPorn?

| от |

Докато ние с години не успяваме да броим елементарно, статистиците на големите порно сайтове Pornhub и Youporn извадиха подробни сечения на сексуалните ориентация на хората от цял свят. И ето така, сега знаем, че си падаме повече по цици отколкото по дупета.

Според данните, с които разполага Pornhub, Македония – Албания – Косово – Черна гора – Босна и Румъния правят един малък коридор сред европейските страни, в които хората търсят повече задници отколкото цици. Останалата част от Европа си пада повече по цици, а Финландия, Холандия, Белгия и Великобритания са в топ 10 в света по търсени деколтета.

1

Подобни предпочитания като нашите имат и Руснаците и по-голямата част от Азия и Канада, както и няколко северни американски щати.

2

Търсенето на дупета е характерно за Африка и доминират в Южна Америка, което не е учудващо, ако се вземе предвид популярността на имплантите на задните части в страни като Венецуела и Бразилия. Освен Египет, по този въпрос Африка е на едно мнение.

Pоrnhub Insight публикува данни за останалите популярни порно търсения. Красивите женски крака пък впечатляват най-много жителите на Източна Европа, като лидер е Полша, следвана от Чехия, Литва и България, показва проучването на интернет-порталите.

3

Бременните жени са най-секси на порнофилите в Югоизточна Азия и Океания. Ако се върнем към първоначалната дилема, задник или цици, без много подробности, света изглежда разделен на две части:

4

 
 
Коментарите са изключени за Дупета или цици. Какво търсим в PornHub и YouPorn?