Майката на Уитни Хюстън е против заснемането на филм за певицата

| от |

Майката на покойната певица Уитни Хюстън се обяви срещу създаването на филм за нейната дъщеря, който иска да заснеме актрисата Анджела Басет. По думите на Сиси Хюстън телевизионният канал Lifetime е решила да продължи работата над лентата „I Will Always Love You: The Whitney Houston Story“, въпреки възраженията на семейството на изпълнителката. Lifetime предвижда филмът да бъде пуснат на екран следващата година, предаде Ем Ти Ви.

whitney_houston_grave_sto-414993

„Ние сме измъчени от постоянната дезинформация и коментарите, направени от хора, които не я познаваха. Моля ви, дайте й покой. Нито един от тези, които работят над филма, знае нещо за отношенията на Уитни с Боби Браун“ – разказва Сиси Хюстън. Тя добавя, че след смъртта на изпълнителката много хора са започнали да разправят, че са били близки с нея.

Преди време срещу заснемането на филма се обяви и дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун – Кристина. Телевизионният канал Lifetime обяви намеренията си да филмира живота на Уитни Хюстън през май. В него ударението ще падне върху връзката на певицата с бившия й съпруг, изпълнителя Боби Браун. Бракът продължава 15 години и се разпада, когато Хюстън е на 48 години.

В ролята на Уитни Хюстън ще се превъплъти фотомоделът Яя Дакоста.

С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Майката на Уитни Хюстън е против заснемането на филм за певицата