Маги Халваджиян : Имате си глави! Мислете и анализирайте!

| от |

Публикуваме без редакторска намеса и с негово съгласие коментар на продуцента Маги Халваджиян, публикуван от него във Фейсбук. Макар да не харесваме жанра публикации по Фейсбук-статуси, смятаме, че това което Маги казва е изключително важно и е добре да достигне до повече хора.

magihalvadjian

Предполагам, че сте наясно за това, че когато някоя публична личност изрази позиция, различна от тази на Властимащите, веднага се вадят компромати. Намират се услужливи журналисти, които „очернят“ въпросната персона! Вече ми се е случвало, когато дадох пресконференция за това, че си тръгваме от БТВ! Хич не им хареса, че казахме истината за цензурата, която се опитваха да ни наложат! И се опитаха да ни смачкат! 🙂

Един ден след пресконференцията ми се обадиха доста журналисти за да ми кажат, че са им наредили или да махнат статията за нас, или да сменят заглавието! Това беше първата стъпка: информационно затъмнение! Ден по-късно вече бяха подменили истината! Цялата им медийна група вадеше информация, че спора ми с тях е за пари! Хитрите манипулатори знаят, че Българина е много чувствителен на тази тема и за това ме изкараха някакво алчно копеле, което ламти за пари! Цензурата вече не се споменаваше…. Просто спор за много пари… И какво си казват хората, които четат!?!? „Ей, само за пари мисли тоя арменец! “ Царе са в това!

Вчера написах пост, в който изразих гражданската си позиция! Реакцията не закъсня! 🙂 Из нета плъзнаха мои снимки с Борисов! Ма те са си там от 5 години! Просто болните мозъци се задействаха! Компромати :))) Щом не харесвам червените, значи си играя игрички с Бойко! Преди да им кажа, че са жалки, ще повторя нещо което съм казвал и друг път! Запознах се с Борисов когато беше главен секретар! Беше единствения, които обърна внимание на сигналите, които „Господарите“ подаваха към МВР! Действаше бързо, държеше на думата си и го харесах! Гласувах за него, когато се кандидатира за кмет на София и не съжалявам! Снимките които се размахват в момента са от тогава! Искрено го харесвах, за това, че като кмет на София действаше и се виждаха резултати! По това време цяла София го харесваше и гледаше към него с надежда, че ще помогне на града! Сега излиза, че това е лошо!?!? Ненавиждам политиците и има за какво! Работата ми никога не е зависила от тях и слава богу!

Нямам никакви отношения с тези хора защото съм сигурен, че ТЕ съсипаха България! Голяма част от тях са некадърни мошеници! Смея да твърдя, че съм помогнал на страшно много хора, които са били в беда и които не са могли да разчитат на институциите и политиците! През живота си не съм откраднал един лев и съм бил почтен! Все още вярвам в дадената дума, в морала и в ценностите, които все повече губим! А що се отнася до Бойко, ще кажа само, че ако разбера, че е същия като ТЯХ, ще съм първият, от който ще го чуете! За сега чувам и чета само компромати! Знам как действат медиите, знам на какво са способни, защото съм го преживял на гърба си! Не им вярвам! Не им вярвайте и вие! Имате си глави! Мислете и анализирайте! Сега след като написах всичко това, очаквам утре да прочета някъде, че съм педофил, имам 3 непълнолетни гаджета,няколко офшорки, на заплата съм при Борисов и Доган, Сидеров не го съдя, а имам общ бизнес с него и ще ставам политик!!! Бъдете здрави и и не се страхувайте да казвате истината! Добрите и мислещи хора са повече!

 
 
Коментарите са изключени за Маги Халваджиян : Имате си глави! Мислете и анализирайте!