Мъжете с най-привлекателни професии според жените

| от |

late-south-african-president-nelson-mandela-arrival-east-london

Предприемачите са мъжете с най-сексапилна професия според жените, показва изследване на сайта IllicitEncounters.com.

Причината е, че дамите смятат тези мъже да креативни, поемащи рискове и интелигентни. Питър Джоунс, Ричард Брансън и Майкъл Смит са едни от най-любимите на жените предприемачи с напредничаво мислене.

Банкерите и брокерите може и да имат пари, но жените предполагат, че мъжете в тази професия са твърде амбициозни, безмилостни и прекалено самонадеяни. Поради това те вероятно отделят по-малко време на партньорката си, приемат я за даденост и смятат, че жената трябва да им е благодарна, че е получила любовта им.

В дъното на класацията са футболистите и политиците, които са смятани за изпразнени от съдържание, егоисти и с лоша репутация. „Жените, търсещи нов партньор, искат мъж, който да е привлекателен както отвътре, така и отвън. Те искат човек, с когото да имат емоционална и физическа връзка. Изглежда, че макар футболистите да са привлекателни на терена, извън него повечето дами не искат да имат нищо общо с тях. Така че въпреки известността и богатството им, повечето представителки на нежния пол смятат арогантността и лошата им репутация за отблъскващи“, заяви говорителят на llicitEncounters.com Майк Тейлър.

На другия полюс са пожарникарите, които изглежда винаги ще бъдат привлекателни в женските очи. Те са смятани за смели, загрижени и героични и отговарят на вътрешното желание на всяка дама за очарователен принц, който да дойде да я спаси. Лекарите също са харесвани от дамите заради професионализма и мотивацията им. С герои като този на Патрик Демпси в „Анатомията на Грей“ и на Джордж Клуни в „Спешно отделение“ не е чудно, че положителното мнение за лекарите преобладава сред жените.

Музикантите също омайват дамите, защото са смятани за мистериозни, креативни и артистични.

 
 
Коментарите са изключени за Мъжете с най-привлекателни професии според жените