Мъпетите се завръщат

| от |

Muppets-Most-Wanted-wallpapers-3Във време, в което технологиите правят и невъзможни неща с анимационните изображения, любимите кукли на поколения наред се завръщат. Кърмит, Мис Пиги и останалата част от бандата ще се опитат да завладеят още почитатели с филма „Muppets Most Wanted”, който излиза днес в САЩ.

Новият филм идва три години след като Дисни възроди марката „Мъпетите“, които оттогава спечелиха 158 милиона щатски долара, както и Оскар за най-добра песен от „Man and Muppet“. През 2011 г. филмът стана такъв хит, че Дисни реши да направи продължение със същия режисьор, Джеймс Бобин. Сценарист е британецът Никълъс Столър, а гласовете са на британския комик Рики Жерве, на американците Тина Фей, Тай Бърели др.

В „Muppets Most Wanted“ Кермит и компания се радват на триумфалното си завръщане в шоу-бизнеса. Техният мениджър предлага световно турне, а идеята се харесва на всички, освен на Кърмит, който се съмнява, че мениджърът им е сключил сделка с неговия лош двойник – Константин.

Филмът остава верен на традициите в Мъпет шоу – много забава и музика с участието на гост-звезди. В тази серия от куклените приключения певицата Селин Дион ще направи своя дебют като кръстница на Мис Пиги.

 
 
Коментарите са изключени за Мъпетите се завръщат