Лунен хороскоп за 8 ноември

| от |

MOON_PHASES

На 8 ноември Луната пребивава в зодиакален знак Козирог, за родените през втората половина на зодия Козирог, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Козирог, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте ако изведнъж станете много сериозни, засилва се самоконтролът, предпазливостта, честолюбието, търпението, консерватизмът, отговорността, организираността. Какви положителни качества… направо да не повярва човек… Но заедно с това може да появят хладност или скъперничество в проявата на емоции или желание за усамотяване. Ер явно няма съвършенни вибрации от Луната.

Имате ОК за планиране и начало на продължителна, упорита работа, съблюдаването на трудовата дисциплина. Предполагам всички имат нещо отдавна отлагано, сега е момента да го свършите. Периодът е благоприятен за общуване с влиятелни хора от по-старото поколение, за строителство, за покупко-продажби на недвижими имоти, земеделски участъци. В здравословен план, ако имате предразположение към болежки в костите, възможно е да се обострят. ОК за лечение на язви, гастрити и други заболявания на стомаха.

Луна в Козирог

ОК, за маски на лицето
ОК, за козметични процедури.
ОК, за рязане, оформяне и лакиране на нокти.
ОК, за боядисване и къдрене на коса.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК, за покупка на обувки.
ОК, за покупка на дрехи.
ОК, за покупка на недвижими имоти.

Днес няма да сте разточителни и всичко, което си купите ще имате практическа полза от него.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на коленете, сухожилията и други кости. Разбира се, ако е наложително все пак подобна намеса не се притеснявайте от фатални последици, само след оперативната намеса възстановяването може да бъде по-бавно. Ако трябва да организирате семейно тържество, може би трябва да го отложите за по- подходяща Луна, тъй като гостите ви може да се държат малко сковано, а не че не им е приятно да празнуват с вас. Времето е неподходящо за постъпване на работа, за молби към началството, още по-малко към органите на властта, за получаване на парични дотации, кредити, заеми. Избягвайте силното натоварване на коленете. Лечението, ваденето и протезирането на зъби отложете за по- подходяща Луна

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Козирог? Не се поддавайте на изкушение да приемете предложение за бърза и лека печалба, особено ако от вас се изискват парични вложения. Възможно е да получите финансово подкрепление в резултат на допълнителна или временна работа, но която вече сте изработили. Приемете предложение за работа дори и ако не очаквате високи доходи, защото това ще изиграе положителна роля в близкото бъдеще.

На 8.11 до 11.52 часа е Пети лунен ден. Най-важното за пети лунен ден е да не се гладува, тъй като е опасно за здравето. В пети лунен ден не може да се напълнее, тъй като се храни астралното тяло, за това не се хабете и да пазите диети. Енергията на луната, съдейства за нормализиране на храносмилането. Каквото ви се яде това е подходящо днес за организма. За това до 11.52 часа може да си хапнете доволно.

Това е ден за ново начало, всичко започната през пети лунен ден ще има щастлив завършек. Това се отнася и за новите запознанства.

Избягвайте контакти с хора, които ви дразнят.

Родените до 11.52 часа, през пети лунен ден имат магическа сила. Може да се проявява внезапно. В ежедневието да не проявяват прибързаност.

Ако имате важна среща сложете си бижу с камъни от тюркоаз, кехлибар или розов халцедон. Тези камъни ще ви донесат късмет.

След 11.52 часа настъпва шести лунен ден. Това е ден за предсказване на бъдещето. Дори можете и сами да си гледате. Изтеглете някоя карта от тестето и я анализирайте.

Това е ден на женското начало. Любовта излиза на преден план. Не се изненадвайте, че хората общуват със симпатия и доверие. Подходящо време за търсене на изгубени вещи

Родените през този ден имат ум, който бързо възприема нова информация. Това са добрите ученици в училище, които стават дейци на науката и изкуството. Постигат мечтите си и не се карат с околните . Някои от тях може да имат певчески способности.

Разбира се когато сте на волана трябва винаги да бъдете внимателни, но с повишено внимание все пак бъдете между 05.50 – 08.25 часа, ако ходите с колата на работа.

Между 12.40 -14.05 ако ви споходи някаква щура идея не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 14.05 и 15.15 може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най- малко чантата си под око.

А от 15.15 до 16.25 може да се скарате с някого, тъй като енергиите в този момент са най-силни и ако не са канализират правилно, те ще се наместят по свой начин.

Освен Луната на хората влияят и другите планети. В момента Меркурий до 11.11 е в ретроградно движение.

Меркурий, планетата, отговаряща за пътуването, комуникацията и обучението е в ретроградно движение, което предполага, че не е нужно да бързате и не се опитвайте да научите нещо ново. По-добре се замислете, проверете отново някои стари информации. Ще имате възможност за кратки пътувания до местата, които някога сте посещавали. Така Вселената по деликатен начина, ви напомня за неща, които сте пропуснали или не сте успели да решите преди.

Възможно е да има някакво объркване или забавяне при пътуване, трябва да сте готови и за загуба на багаж, забавяне на писма и колети. Внимавайте при подписване на документи, сключване на договори, възможно е да пропуснете нещо. Комуникацията с другите хора може да е нарушена, това да не ви притеснява, тъй като е временно, всички вие може да бъдете по-затворени и насочени към вътрешното си Аз.

Периодът не е подходящ за покупки на автомобили и други превозни средства. При явяване на изпити, ако те са в писмен вид, ще имате по-голям успех. Ако искате да напишете книгата на живота си, сега е момента да я започнете. Хората с, които ще се запознаете през този период ще имат някаква връзка с вашето минало. Въоръжете се с търпение, това е начинът, по който най-бързо ще решите проблемите между 21.10 и 11.11.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 8 ноември