Лунен хороскоп за 7 януари

| от |

horoskop

Луна в Овен

Луната е в зодиакален знак Овен, родените през първата половина на зодия Овен, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии,може да почувствате вътрешно нетърпение и повишена раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличава се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най – често се чупят, без да искате или нарочно.

Разбира се, не всичко е негативно, препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др., но бъдете внимателни, възможни са травми. Пазете очите и главата. ОК, за операции на бъбреци.

Препоръчва се в храната да има повече белтъчини, които се усвояват лесно.

Предполагам, с нетърпение искате да разберете какво е подходящо за шопинг терапия

На първо място имате ОК за покупки на автомобил, особено, ако е в цвят червен, е може и други цветове… ОК за мотори, в краен случай, може да си купите и колело.

ОК за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на главата, очите. Отложете посещаването на стоматолог. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици, но възстановяването ще бъде по-бавно. Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртните напитки, кафето и чаят, ще ви изнерви още повече. Бъдете внимателни при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя, Луната в Овен, може да провокира инциденти както с пешеходци, така и с шофьори.

До 11. 25 часа е Шести Лунен ден

Този ден е добър за предсказване на бъдещето. Можете и сами да си гледате. Изтеглете някоя карта от тестето и я анализирайте.

Ден на женското начало. Любовта излиза на преден план. Хората общуват със симпатия и доверие. Полезен за медитация и зареждаща енергия. Подходящо време за търсене на изгубени хора, животни и вещи. Водните процедури са ефектни.

Родените през този ден имат ум, който бързо възприема нова информация. Добри ученици дейци на науката и изкуството, постигат мечтите си и не трябва да се карат с околните . Някои от тях може да имат певчески способности.

След 11.25 часа е Седми лунен ден

Ако счупите нещо през този ден показва, че не всичко е наред. Това е магически ден. Внимавайте какво говорите, защото казаното днес се реализира. Не давайте празни обещания и не употребявайте ругатни, не кълнете. Затова звездите съветват да ограничите контактите с хора, които ви дразнят, за да няма после „ Ама аз не исках да кажа точно това, а то какво стана…“

Уязвими са белите дробове, затова намалете цигарите. Не се притеснявайте ако натоварвате ръцете, днес може планина да повдигнете. Добър ден за хирургически операции. Сънищата се сбъдват, но са трудно за разгадаване.

Внимавайте, лесно можете да настинете, затова си сложете шалче и без това е модерно. Не се препоръчва вадене на зъби.

Родените през този лунен ден, умът им бързо възприема новата информация, добри ученици са дейци на науката и изкуството. Имат добро здраве.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 7 януари