Лунен хороскоп за 6 февруари

| от |

horoskop

Луната е в зодиакален знак Телец

Родените в първата половина на зодия Телец, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Телец, но и на останалите зодии. Всички ставаме малко по-благоразумни и умерени в поведението. Може да се наблюдава дори и известна пестеливост, внимателно отношение към имущество, финанси и др, а също упоритост, консерватизъм, недоверие към всичко ново и непроверено.

Препоръчва се: да положите усилие за укрепване на социалното и материалното си положение. Ок за нови капиталовложения. Полезно е да излезете сред природата. Това време може да се използва за покупка на красиви и трайни вещи за продължително използване, например мебели, имоти и т.н.

При влажно и студено време, както е днес се погрижете за врата и ушите – обърнете им внимание, тъй като те са най – уязвими.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, гръкляна, трахеите, челните синуси, щитовидната жлеза. Разбира се, ако не е наложително. По-добре да отложите дела, изискващи бърза реакция и съобразителност.

Какво е отношението ви към парите? Добро време за замисляне за нови източници на доходи. Отворете очи, наострете уши – информацията може да дойде по различен начин: чрез приятели, далечни роднини, или дори чрез пресата.

7-ми лунен ден след 11.07 часа

Ако счупите нещо през този ден показва, че не всичко е наред. Това е магически ден. Внимавайте какво говорите, защото казаното днес се реализира. Не давайте празни обещания и не употребявайте ругатни, не кълнете. Звездите съветват да ограничите контактите с хора, които ви дразнят, за да няма после „ама аз не исках да кажа точно това, а то какво стана…“

Уязвими са белите дробове, намалете цигарите. Не се притеснявайте ако натоварвате ръцете, днес може планина да повдигнете. Добър ден за хирургически операции. Сънищата се сбъдват, но са трудно за разгадаване.

Внимавайте, лесно можете да настинете, затова си сложете шалче и без това е модерно. Не се препоръчва вадене на зъби.

Родените през този лунен ден, умът им бързо възприема новата информация, добри ученици са дейци на науката и изкуството. Имат добро здраве.

Осми лунен ден след 11.07 часа.

Това е ден за покаяние и прощаване на чуждите грешки. Може да опишете всичко, което ви тежи, после го изгорете и изсипете пепелта в течаща вода. Препоръчва се разтоварен режим на хранене. Успешни са командировки, преговори и преместване в друг дом.

Родените на този лунен ден животът им ще премине в непрестанни промени. Може от време на време да губят контрол. Това би могло да ги тласне към все едни и същи грешки и да попадат постоянно в емоционални капани. Звездите препоръчват да развиват вътрешна си дисциплина.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камъни от ахат хризолит и червен хиацит. Тези камъни ще ви донесат късмет.

Още от звездите прочетете тук: http://www.zodiacbg.com/

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 6 февруари