Лунен хороскоп за 6 април

| от |

horoskop

Луната е в зодиакален знак Рак

Родените през първите десет градуса на зодия Рак, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност

Луната действа не само на родените под знака Рак, но и на останалите зодии. Емоционално състояние и поведение: възможна е повишена емоционалност, впечатлителност, дълбоки преживявания, а също повишена обидчивост, ранимост в общуването с обкръжаващия свят. Внимавайте, емоциите могат да прелеят и да се стоварят безразборно върху обкръжаващите.

Препоръчва се: да се занимавате с всички домашни дела, които създават домашен уют. Ок за грижи за близките си и за укрепване на роднинските отношения. По това време е ефективно лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургически операции на краката в областта на коленните стави и сухожилията. Благоприятно е за посещаване на стоматолог (въпреки, че е по-добре да не се вадят зъби). Шопинг терапията е най-подходяща за неща свързани с дома.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур, лимфната система. Разбира се, ако не е наложително. Избягвайте подозрителната храна и не претоварвайте стомаха си.

7 лунен ден до 11.41 часа

Ако счупите нещо през този ден показва, че не всичко е наред. Това е магически ден. Внимавайте какво говорите, защото казаното днес се реализира. Не давайте празни обещания и не употребявайте ругатни, не кълнете. Затова звездите съветват да ограничите контактите с хора, които ви дразнят, за да няма после „ Ама аз не исках да кажа точно това, а то какво стана…“

Уязвими са белите дробове, затова намалете цигарите. Не се притеснявайте ако натоварвате ръцете, днес може планина да повдигнете. Добър ден за хирургически операции. Сънищата се сбъдват, но са трудно за разгадаване.

Внимавайте лесно можете да настинете, затова си сложете шалче и без това е модерно. Не се препоръчва вадене на зъби.

Родените през този лунен ден, умът им бързо възприема новата информация, добри ученици са, дейци на науката и изкуството. Имат добро здраве.

8 лунен ден след 11.41 часа

Това е ден за покаяние и прощаване на чуждите грешки. Може да опишете всичко, което ви тежи, после го изгорете и изсипете пепелта в течаща вода. Препоръчва се разтоварен режим на хранене. Успешни са командировки, преговори и преместване в друг дом.

Родените на този лунен ден, животът ще премине в непрестанни промени. Може от време на време да губят контрол. Това ще ги тласне към все едни и същи грешки и емоционални капани. Звездите препоръчват да се развива вътрешната дисциплина.

Ако имате важна среща, сложете си бижу с камъни от ахат хризолит и червен хиацит. Те ще ви донесат късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 6 април