Лунен хороскоп за 4 юни

| от |

horoskop1

Луната в Лъв – елемент Огън до 17.21 часа

За родените в последните градуси на зодия Лъв, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност

Луната действа не само на родените под знака Лъв, но и на останалите зодии. Може да сте в радостно, приповдигнато настроение, да усещате творчески подем, подчертано чувство за собствено достойнство и потребност от признание, желание да се покажете от най-добрата си страна и да заслужите похвала. Емоциите могат да бъдат ярки, понякога като “за показ”.

Препоръчва се: да се организират празници, вечеринки, банкети, тържества; добре е да се посетят музеи, изложби, театри, кино, цирк, дискотеки и т.н. Благоприятни са също почивката, игрите и общуването с децата. Препоръчва се да обърнете внимание на външния си вид – може да се разкрасите. Ако през този период се подстрижете, косата ви ще расте бързо и ще стане пищна като лъвска грива. Шопинг терапията ще е успешна за всички свързано с луксозни и скъпи стоки. Ето днес е денят, в който е подходящо да ви подарят бижу с диамант, независимо какъв карат е.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на сърцето, цялата сърдечно-съдова система, системата на кръвообращението, гръбнака, ребрата, диафрагмата или далака. Разбира се ако не се налага. Пазете сърцето си, избягвайте излишните вълнения.

Какво да правим с палите когато Луната е в Лъв.

Време за придобивки. За да „примамите“ парите, подръжте в ръка
крупна сума представяйки си, че тя с всяка секунда става все по-тежка и чакайте какво ще стане.

Луната в Дева – елемент Земя след 17.21 часа

За родените в първата десетдневка на зодия Дева, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност

Луната действа не само на родените под знака Дева, но и на останалите зодии. Може да имате повишено внимание към дреболиите (понякога, стигаща да дребнавост), характерни са взискателност и практичност. Яснота на мислите с минимум емоционалност, както и „запъване“ върху дреболии.

Препоръчва се: да решавате проблеми свързани със здраве, храненето и хигиената. ОК за лечение на кожни заболявания, провеждане на козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна, както е в момента). Ако през този период се подстрижете, косата ви ще запази дълго време формата си (ще расте по-бавно). ОК за работа, изискваща повишено внимание и търпение, а също за работа на вилата или за садене на стайни растения (те се захващат бързо). ОК за делова, научна, интелектуална работа, за обучение, за оформяне на документи, за повишаване на квалификацията си. Благоприятно е да се заемете с чистене или въвеждане на ред и чистота в дома си.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стомашно-чревния тракт. Внимателно следете за качеството и количеството на употребяемата храна (повишена е чувствителността на стомаха). Веселието и празника е по-добре да отложите за друго време – те могат да се окажат твърде скучни.

Седми лунен ден до 11.58 часа

Ако счупите нещо през този ден показва, че не всичко е наред. Това е магически ден. Внимавайте какво говорите, защото казаното днес се реализира. Не давайте празни обещания и не употребявайте ругатни, не кълнете. Затова звездите съветват да ограничите контактите с хора, които ви дразнят, за да няма после „Ама аз не исках да кажа точно това, а то какво стана…“.

Уязвими са белите дробове, затова намалете цигарите. Не се притеснявайте ако натоварвате ръцете, днес може планина да повдигнете. Добър ден за хирургически операции. Сънищата се сбъдват, но са трудно за разгадаване.

Внимавайте лесно можете да настинете, за това си сложете шалче и без това е модерно. Не се препоръчва вадене на зъби.

Родените през този лунен ден умът им бързо възприема новата информация, добри ученици са дейци на науката и изкуството. Имат добро здраве.

Осми лунен ден след 11.08 часа

Това е ден за покаяние и прощаване на чуждите грешки. Може да опишете всичко, което ви тежи, после го изгорете и изсипете пепелта в течаща вода. Препоръчва се разтоварен режим на хранене. Успешни са командировки, преговори и/или преместване в друг дом.

Родените на този лунен ден – животът ще премине в непрестанни промени. Може от време на време да губят контрол. Това може да го тласни към все едни и същи грешки и да попадат в едни и същи емоционални капани. Звездите препоръчват да развиват вътрешна дисциплина.

Ако имате важна среща сложете си бижу с камъни от ахат хризолит и червен хиацит.Тези камъни ще ви донесат късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 4 юни