Лунен хороскоп за 4 май

| от |

horoskop1Луната е в зодиакален знак Рак

Родените във вторите десет градуса на зодия Рак, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност. Луната действа не само на родените под знака Рак, но и на останалите зодии.

Емоционално състояние и поведение: възможна е повишена емоционалност, впечатлителност, дълбоки преживявания, а също повишена обидчивост, ранимост в общуването с окръжаващия свят. Внимавайте емоции могат да прелеят и да се стоварят безразборно върху окръжаващите.

Препоръчва се: да се занимавате с всички домашни дела, които създават домашен уют. Ок за грижи за близките си и за укрепване на роднинските отношения. По това време е ефективно лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургични операции на краката в областта на коленните стави и сухожилията. Благоприятно е за посещаване на стоматолог (въпреки, че е по-добре да не се вадят зъби).Шопинг терапията е най-подходяща за неща свързани с дома.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур, лимфната система.Разбира се ако не е наложително. Избягвайте подозрителната храна и не претоварвайте стомаха си.

5 Лунен ден до 10.24 часа.

Най – важното за пети лунен ден е да не се гладува, тъй като е опасно за здравето. В пети лунен ден не може да се напълнее, тъй като се храни астралното тяло, за това не се хабете и да пазите диети. Енергията на луната, съдейства за нормализиране на храносмилането. Каквото ви се яде това е подходящо днес за организма.Това е ден за ново начало, всичко започната през деня ще има щастлив завършек. Това се отнася и за новите запознанства.

Избягвайте контакти с хора, които ви дразнят.

Родените през пети лунен ден имат магическа сила. Може да се проявява внезапно. В ежедневието да не проявяват прибързаност.

Ако имате важна среща сложете си бижу с камъни от тюркоаз, кехлибар или розов халцедон. Тези камъни ще ви донесат късмет.

6 лунен ден след 10.24 часа.

Това е ден за предсказване на бъдещето. Дори можете и сами да си гледате. Изтеглете някоя карта от тестето и я анализирайте.Това е ден на женското начало. Любовта излиза на преден план. Не се изненадвайте, че хората общуват със симпатия и доверие. Подходящо време за търсене на изгубени вещи

Родените през този ден имат ум, който бързо възприема нова информация. Това са добрите ученици в училище, които стават дейци на науката и изкуството. Постигат мечтите си и не се карат с околните . Някои от тях може да имат певчески способности.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 4 май