Лунен хороскоп за 4 декември

| от |

На 4 декември Луната, пребивава в зодиакален знак Козирог, родените през първата половина на зодия Козирог, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа, не само на родените под знака на Козирог, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте ако изведнъж станете много сериозни, засилва се самоконтролът, предпазливостта, честолюбието, търпението, консерватизмът, отговорността, организираността – какви положителни качества… направо да не повярва човек… Но заедно с това може да появят хладност или скъперничество в проявата на емоции или желание да се усамотяване. Е, явно няма съвършенни вибрации от Луната.

Имате ОК за планиране и начало на продължителна, упорита работа, съблюдаване на трудовата дисциплина. Предполагам, всички имат нещо отдавна отлагано, сега е момента да го свършите. Периодът е благоприятен за общуване с влиятелни хора от по-старото поколение, за строителство, за покупко-продажби на недвижими имоти, земеделски участъци. В здравословен план, ако имате предразположение към болежки в костите, възможно е да се обострят. ОК за лечение на язви, гастрити и други заболявания на стомаха.

Луна в Козирог

ОК за маски на лицето

ОК за козметични процедури.

ОК за рязане, оформяне и лакиране на нокти.

ОК за боядисване и къдрене на коса.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК за покупка на обувки.

ОК за покупка на дрехи.

ОК за покупка на недвижими имоти.

Днес няма да сте разточителни и всичко, което си купите ще има практическа полза.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на коленете, сухожилията и други кости. Разбира се, ако е наложително, не се притеснявайте от фатални последици, само възстановяването може да бъде по–бавно. Ако трябва да организирате семейно тържество, отложите го за по-подходяща Луна, тъй като гостите ви може да се държат малко сковано, а не че не им е приятно да празнуват с вас. Времето е неподходящо за постъпване на работа, за молби към началството, още по–малко към органите на властта, за получаване на парични дотации, кредити, заеми. Избягвайте силното натоварване на коленете. Лечението, ваденето и протезирането на зъби отложете за по-подходяща Луна.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Козирог?

Не се поддавайте на изкушението да приемете предложение за бърза и лека печалба, особено ако от вас се изискват парични вложения. Възможно е да получите финансово подкрепление в резултат на допълнителна или временна работа, която вече сте изработили. Приемете предложение за работа дори и ако не очаквате високи доходи, защото това ще изиграе положителна роля в близкото бъдеще.

До 08.50 часа е 2-ри лунен ден. Родените през този лунен ден – искат всичко веднага – капризни са. Трябва да внимават – слабост може да им е храната и то в количествено отношение.

Ако сте на важна среща до 08.50 часа, бижу с камъни ахат, халцедон – ще ви донесат късмет.

След 08.50 часа е 3-ти Лунен ден

Роденото днес дете, може да не прояви изцяло енергията си и това да се изрази в тъга, раздразнителност, апатия и избягване на отношения с хора. Неизказаните емоции, може да се отразят негативно на здравето. Затова родителите още от малки, трябва да насочват силите на детето към правилни цели и да може да изразява енергията и чувствата си.

През 3-ти лунен ден не се изненадвайте, ако се проявят някои агресивни качества на характера във вас или в околните или обратно – да изпадате в депресия. Как може да се избегне това – като проявите активност на волята, за да отстраните негативизма и засилите положителните качества. Бездействието и проявата на лошо настроение е противопоказно. Отрицателните мисли и чувства да се преобразуват в положителни. Препоръчва се физически натоварвания, сауна, гореща вана.

Ако имате бижу с камък от рубин или авантюрин, сложете си го, ако трябва да отидете на важна среща – ще ви донесе късмет.

Между 10.55 -12.20 часа, ако ви споходи някаква щура идея не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 12.20 и 13.25 часа, може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най – малко чантата си под око.

Между 13.25 и 14.35 часа, ако не канализирате правилно марсовата енергия, може да се скарате с някого, затова е подходящо в този момент да отидете на фитнес или друга активна дейност.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 4 декември