Лунен хороскоп за 4 април

| от |

horoskop1

Луната e в Близнаци

Родените първата половина на зодия Близнаци, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Близнаци, но и на останалите зодии. Всички може бързо да сменяме настроението си, емоциите са повърхностни, увеличава се контактността, бързината на реакцията и скоростта на мисленето. Може да се наблюдава суета и подвижност, желание да се заемете с няколко неща наведнъж, а също стремеж да се движите повече и да общувате с хората. Не се изненадвайте ако се запознаете с някого в рейса или трамвая.

Препоръчва се: интелектуална работа, търсене, натрупване и обработка на информация, кратки пътувания, командировки, водене на кореспонденция, телефонни разговори, преговори. Може да се сключват краткосрочни сделки, да се купуват книги, вестници, списания, а също всякакви дреболии, които няма да се използват продължително време. Полезно е да се правят физически упражнения за гъвкавост на раменете, ръцете, за предпочитане е на чист въздух, ако успеете да намерите някъде.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на раменете, ръцете, китките, белите дробове, бронхите, разбира се ако не е наложително. Избягвайте задушните и замърсени помещения. Намелете пушенето, в тази Луна е особено вредно. Началото на продължителни дела, покупката на недвижими имоти и мебели е по-добре да отложите за друг период.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Близнаци?

Една глава – добре, а две – още по-добре. Всички планове за предсто­ящи разходи е по-добре да се разработват именно в тези дни, при което не в уединение, а заедно с „доверено лице“.

5 Лунен ден до 10.02 часа

Най – важното за пети лунен ден е да не се гладува, тъй като е опасно за здравето. В пети лунен ден не може да се напълнее, тъй като се храни астралното тяло, за това не се хабете и да пазите диети. Енергията на луната, съдейства за нормализиране на храносмилането. Каквото ви се яде, това е подходящо днес за организма.

Това е ден за ново начало, всичко започнато през деня ще има щастлив завършек. Това се отнася и за новите запознанства.

Избягвайте контакти с хора, които ви дразнят.

Родените през пети лунен ден имат магическа сила. Може да се проявява внезапно. В ежедневието да не проявяват прибързаност.

Ако имате важна среща сложете си бижу с камъни от тюркоаз, кехлибар или розов халцедон. Тези камъни ще ви донесат късмет.

6 лунен ден след 10.02 часа

Това е ден за предсказване на бъдещето. Дори можете и сами да си гледате. Изтеглете някоя карта от тестето и я анализирайте.

Това е ден на женското начало. Любовта излиза на преден план. Не се изненадвайте, че хората общуват със симпатия и доверие. Подходящо време за търсене на изгубени вещи

Родените през този ден имат ум, който бързо възприема нова информация. Това са добрите ученици в училище, които стават дейци на науката и изкуството. Постигат мечтите си и не се карат с околните . Някои от тях може да имат певчески способности.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 4 април