Лунен хороскоп за 30 март

| от |

horoskop1

Луната e в Овен

Луната е в зодиакален знак Овен, родените през първата половина на зодия Овен, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии, може да почувствате вътрешно нетърпение и повишена раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличава се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най – често се чупят, без да искате или нарочно.

Разбира се, не всичко е негативно, препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др., но бъдете внимателни, възможни са травми. Затова пазете очите и главата. ОК за операции на бъбреци.

Препоръчва се в храната да има повече белтъчини, които се усвояват най – добре.

Предполагам с нетърпение искате да разберете какво е подходящо за шопинг терапия

На първо място ОК, за покупки на автомобил, особено ако е в цвят червен е може и други цветове… ОК за мотори, в краен случай, може да си купите и колело.

ОК за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на главата, очите. Отложете посещаването на стоматолог. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици, но е възможно възстановяването да бъде по-бавно. Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртни напитки, кафе и чаят, ще ви изнерви още повече. Много внимателни бъдете при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя Луна в Овен, може да провокира инциденти както с пешеходци, така и с шофьори.

29-ти Лунен ден след 06.48 часа

Днес е неблагоприятен ден, дори в астрологията го наричат Сатанински ден, затова пазете силите си. Прогонете мрачните мисли. Възможно е някакво объркване хаос на жизнените процеси на човешкият организъм, затова намалете физическото натоварване. Секса също. Избягвайте да взимате важни решения. Отложете деловите срещи и интервютата за работа. Ако сънувате кошмари не им вярвайте. Сънищата през този лунен ден не се сбъдват.

Родените в този ден животът ще им е сложен, ще срещат много изпитания но те ще ги каляват. Убедени са, че съдбата им праща изпитания, което могат да преудолеят.

Приключенията сами ги намират. Трябва да преодолеят страха от неизвестното. Ще живеят дълго, може да са скептици, дори цинични имат доста противници животът им е постоянна борба.

Ако сте на важна среща, бижу с камъни турмалин, черен опал, черна перла, обсидиан – ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 30 март