Лунен хороскоп за 30 април

| от |

51

Луната влиза е в зодиакален знак Телец

Родените през втората половина на зодия Телец, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Телец, но и на останалите зодии. Всички ставаме малко по – благоразумни и умерени в поведението. Може да се наблюдава дори и известна пестеливост, внимателно отношение към имущество, финанси и др, а също упоритост, консерватизъм, недоверие към всичко ново и непроверено.

Препоръчва се: да положите усилие за укрепване на социалното и материалното си положение. Ок за нови капиталовложения. Полезно е да излезете сред природата. Това време може да се използва за покупка на красиви и трайни вещи за продължително използване, например мебели, имоти и т.н.

При влажно и студено време, както е днес се погрижете за врата и ушите – обърнете им внимание, тъй като те са най- уязвими.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, гръкляна, трахеите, челните синуси, щитовидната жлеза. Разбира се, ако не е наложително. По-добре да отложите дела, изискващи бърза реакция и съобразителност.

Какво е отношението ви към парите? Добро време, за да се замислите за нови източници на доходи. Отворете очи, наострете уши – информацията може да дойде по различен начин: чрез приятели, далечни роднини, или дори чрез пресата.

Втори лунен ден,

Ден за щедрост, за подаръци и усмивки . Хората, на които подарите нещо ще ви бъдат благодарни и ще се радват на подаръка дълго време. Всяко добро направено днес ще бъде оценено правилно и забравете за еврейската максима – „Няма ненаказано добро „ – за днес не е в сила, а негативното действие ще е наказано справедливо. Не се щадете от физическо натоварване и гимнастика, днес ще може и планина да повдигнете. Денят е благоприятен за пътувания и смяна на местожителство.

На роденото през Втори лунен ден дете, родителите му е добре да знаят, че може да няма достатъчно търпение и да иска всичко веднага и да е доста капризно. Внимавайте, може да има проблеми с храната, в количествено отношение.

Ако имате бижу с камъни от ахат или халцедон, сложете си го, ако трябва да отидете на важна среща – ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 30 април

Повече информация Виж всички