Лунен хороскоп за 3 януари

| от |

horoskop

Луната пребивава в зодиакален знак Водолей. Родените през втората половина на зодия Водолей, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Водолей, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте, ако изведнъж се засили интересът ви към всичко ново, необичайно, въпреки, че давате вид на консервативна личност. В главата ви нахлуват неочаквани идеи или се появява някаква ексцентричност в поведението, импулсивност, емоционално безпокойство (това може да е провокирано от нови идеи).

Днес имате ОК за научна и интелектуална работа, работа, свързана с обществото. ОК за работа с електричество, електроника, с нови технологии. Може би изобретателите точно с тази Луна са направили своите открития. ОК, за тези които се занимават с нещо необичайно. ОК за контакти с единомишленици, с приятели по интереси. Подходящ момент за провеждане на симпозиуми, конференции, за изказвания в партийни организации, кръжоци, секции, общества.

ОК за операции на съдовата система, на кръвта.

Луна във Водолей

ОК за водни процедури

ОК за екстрасензорно лечение

ОК за физически упражнения.

ОК за масажи.

ОК за отказване от лоши навици.

Подходящо при шопинг терапия е:

ОК за покупка на бяла и черна техника.

ОК за покупка на електро уреди.

ОК за покупка на GSM.

ОК за покупка на компютри.

ОК за покупка на хеликоптери, самолети, ракети, ако имате възможност.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на вените, ставите, пищялите, очите. Разбира се, ако е наложително все пак, не се притеснявайте от фатални последици, само след оперативната намеса възстановяването може да бъде по-бавно. Не е препоръчително лечение на нервите и ставите. Бъдете внимателни при работа с електричество и електроуреди. Това не е най – подходящото време за обръщане към официални инстанции.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е във Водолей? Най – главното е да избягвате големите разходи. Затова съвет от звездите, оставете в портфейла само необходимата сума за храна и транспорт, защото иначе може да се изкушите и да пропилеете всичко за безсмислени дреболии.

До 09.06 часа е Втори Лунен ден

Втори лунен ден е ден за щедрост, за подаръци и усмивки. Хората, на които подарите нещо, ще ви бъдат благодарни. Ако допуснете лоши постъпки, ще усетите дискомфорт. Може да пробудите алчност и затова проявете щедрост. Извършената добрина е оценена, а лошата наказана справедливо. Правете физическо натоварване и гимнастика. Добър ден за пътувания и смяна на местожителство.

Усвояване на знания. Бъдете щедри, отстъпчиви и направете подарък.

Родените през втори лунен ден – искат всичко веднага – много са капризни. Да внимават – слабост може да им бъде храната и то в количествено отношение.

Бижу с камъни от ахат, халцедон ще ви донесе късмет.

След 09.06 часа е Трети Лунен ден

През трети лунен ден се проявяват агресивните качества на характера. Не изпадайте в депресия . Проявете активност на волята, за да отстраните негативизма и засилите положителните качества. Бездействието и проявата на лошо настроение е противопоказно.

Отрицателните мисли и чувства да се преобразуват в положителни. Препоръчват се големи физически натоварвания, сауна и гореща вана. Соколечение.

Родените днес, може да не боравят изцяло с енергията си. Това може да предизвика тъга, раздразнителност, апатия и избягване отношенията с хората. Тези емоции може да съкращават живота и да предизвикат влошаване на здравето.Трябва да насочат силите си към правилните цели.

Бижу с камъни от рубин, авантюрин ще ви донесе късмет.

Между 09.25 – 10.45 часа, ако ви споходи някаква щура идея не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 10.45 и 11.55 часа, може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най – малко чантата си под око.

Между 11.55 и 13.05 часа, ако не канализирате правилно марсовата енергия, може да се скарате с някого, затова е подходящо в този момент да отидете на фитнес или друга активна дейност.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 3 януари