Лунен хороскоп за 29 ноември

| от |

Луната е във Везни – елемент Въздух

Родените през втората половина на зодия Везни, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака Везни, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте, ако усетите желание за хармония, може да станете по чувствителни към проява на грубост, нетактичност. Желаете да виждате красота във всяко нещо. В настроението и поведението може да се прояви нерешителност и неопределеност.

Ок за общуване с бизнес и брачни партньори. Довечера направете вечеря на свещи. Ок за нови запознанства, ходене и посрещане на гости. Ок за правене на всякакъв вид украса. Тази Луна подпомага хората на изкуството, а също така и юристи, социолози, психолози – консултанти. Ако си направите пластична операция – тя ще успешна, както и всички видове козметични операции и манипулации, подстригване и други разкрасявания. Ок за лечение на зъбите и органите на слуха.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на бъбреците, надбъбречните жлези, кръста, целият гръбнак, разбира се, ако не е наложително. Взимането на важни решения е по-добре да се отложи за друг период.

25-ти лунен ден

Пророчески ден, може спокойно да отидете на врачка да ви хвърли един боб или в краен случай сами да си хвърлите едни карти. Ако ви се случи нещо неочаквано, трябва да запазите спокойствие. Контролирайте мислите и емоциите си. Не започвайте нищо ново, по-добре довършете старите неща. Внимавайте в работа с режещи инструменти. Благоприятен момент за съдебни дела, разбира се ако правото на ваша страна. Вземете си сауна. Не допускайте лоши мисли. Концентрирайте се върху най- важното и не се бързайте .

Какво ви е отношението към парите когато Луната е във Везни?

Проявете сдържаност в пазаруването, забравете за известно време за това, че въобще съществуват парите и места, където се харчат, тъй като може да изкупите всичко красиво.

Родените през 25 лунен ден до 03.15 часа, никога за никъде не бързат, но винаги успяват да стигнат на време. Успяват да изчака винаги звездния час. Помага им мъдростта и убеждението,че всичко идва с времето си. Ако някой му досажда, може да му отмъсти дори и след години.

Ако сте на важна среднощна среща до 03.15 часа, носете бижу с камъни – соколово око, тигрово око, котешко око, планински кристал – ще ви донесат късмет.

След 03.15 часа вече е 26-ти лунен ден

През този лунен ден звездите съветват да избягвате рискови ситуации. Откажете се от активни действия, най – добре е да се излегнете на дивана с книга в ръка, така по- малко говорите, което се препоръчва. Общувайте само с близки и сигурни хора. Запазете спокойствие в конфликтни ситуации. Запомнете сънищата си – те са пророчески, дори и да задремете на работното място. Днес е ден за самоанализа. Избягвайте контактуването с хора които ви изнервят и се опитайте да запазите се спокойствие към всичко случващо се.

Родените през този лунен ден са с добре развита интуиция, за тези хора казват “парен каша, расол духа”, тъй като рядко повтарят една и съща грешка. Ако сложните житейски проблеми не развият самочувствието и от там гордостта им, ще постигнат материална стабилност. Обикновено родените пред този лунен ден имат повече деца.

Ако сте на важна среща – бижу с камъни – син и жълт нефрит, корал – ще ви донесе късмет.

Ако между 11.20 – 12.45 часа ви споходи някаква щура идея – не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 12.45 и 13.50 часа може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най – малко чантата си под око.

Ако между 13.50 и 15.00 часа не канализирате правилно марсовата енергия, може да се скарате с някого, за това е подходящо в този момент да отидете на фитнес или друга активна дейност.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 29 ноември