Лунен хороскоп за 27 юни

| от |

horoskop1

Луната е в зодиакален знак Рак

Луната е в зодиакален знак Рак, зa родените през първите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност или емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака Рак, но и на останалите зодии. Възможна е повишена емоционалност, впечатлителност, дълбоки преживявания, а също повишена обидчивост, ранимост в общуването с обкръжаващия свят. Внимавайте, емоциите могат да прелеят и да се стоварят безразборно върху обкръжаващите ви.

Препоръчва се: да се занимавате с всички домашни дела, които създават домашен уют. Ок за грижи за близките си и за укрепване на роднинските отношения. По това време е ефективно лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургични операции на краката в областта на коленните стави и сухожилията. Благоприятно е за посещаване на стоматолог (въпреки че е по-добре да не се вадят зъби). Шопинг терапията е най-подходяща за неща свързани с дома.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур, лимфната система. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по – бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Избягвайте подозрителната храна и не претоварвайте стомаха си.

ТРИДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН до 11:10 часа.

Родените на този ден са с вродени таланти – от рано имат отлична памет и повишена чувствителност, да се обърне внимание на духовния растеж. Късметлии верни и умеят да прощават.

Това е време за светлина и любов. Приключете с всичко старо преди да започнете новите неща. Подарете радостни мигове на близките си. Направете равносметка за изминалият лунен месец. Не започвайте ново нещо, то няма да ви донесе печалба. Не проявявайте злоба и омраза, не бъдете агресивни. Изповядайте се, помолете за прошка и близките си. Не обявявайте годеж или сватба, не сключвайте брак, не започвайте семеен живот, не се развеждайте.

Физическите натоварвания да не са много, храната също. Анализирайте какво се е случило през изминалия месец, изчистите от себе си всички грехове, покайте се пред самия себе си. В този ден имаме възможност да се освободим от това, което не ни е нужно. Тряб­ва да завършите начинанията и да върнете дълговете си. Почистете дома, направете си талисман. Окачете подкова от вътрешната част на входната врата.

Лош знак е, ако се изгорите или чувствате тъга, означава, че не правите равносметка, не се осво­бождавате от ненужното, не правите изводи. Във физически план такива неправилни действия могат да се проявяват под формата на алергия към миризми. Ако куче ви залае в този ден също говори, че сте допуснали грешка.

Да се родиш в този лунен ден е много голяма награда за човека и за семейст­вото му. Тези хора вече са преминали кръга на въплъщението и са дошли тук, за да донесат на света любов и опрощение. Носят в себе си онова, което трябва да изработваме в този ден. Моногамни, следват своя житейски иде­ал до края на живота си. Притежават способност за висша кос­мическа любов и я разпространяват върху околните. Даряват на хората радост. Лоши хора, родени на този лунен ден, няма. Всички през този ден, трябва да споделяме радостта и да възпитаваме в себе си чувство за радост и космическа лю­бов. Това е ден за любов и прошка.

Ако сте на важна среща, бижу с камъни бял корал, брилянт, планински кристал ще ви донесе късмет.

Първи Лунен ден след 11:10 часа

Ден за правене на планове и „символично нача­ло“, но още не избързвайте с новите дейности, защото ако погледнете към небето ще видите, че Луната още не се е показала и тя няма да може да ги огрее. Но добре е да си помислите за всички ново, което ще са важни през месе­ца, тъй като замисленото през Първи лунен ден, има голяма вероятност да се сбъдва, при положение, че желанията ви са чисти и няма да навредят на някого. За това на този ден, бъдете много предпаз­ливи в емоциите си и внимателно следете мислите си, защото ти могат да се реализират, а понякога страдаме най – много от сбъднати желания.

С Първия ден се свързва с мястото между веж­дите, очите, чакрата „Трето око“, главният мозък и цялото лице. Ако през Първи лунен ден нещо ви излезe на лицето, нараните си главата – това е сигнал, че сте нарушили изискванията на Космоса.

Родените през Първия лунен ден, работят повече на ментално ниво.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 27 юни