Лунен хороскоп за 26 ноември

| от |

Луната в Дева – елемент Земя

Родените във втората десетдневка на зодия Дева, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака Дева, но и на останалите зодии. Може да имате повишено внимание към дреболиите (понякога, стигаща да дребнавост), характерни са взискателност, практичност. Яснота на мислите с минимум емоционалност, както и „запъване“ върху дреболии.

Препоръчва се: да решавате проблеми свързани със здраве, храненето и хигиената. Ок за лечение на кожни заболявания, провеждане на козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна, както е в момента). Ако през този период се подстрижете, косата ви ще запази дълго време формата си (ще расте по-бавно). Ок за работа, изискваща повишено внимание и търпение, а също за работа на вилата или за садене на стайни растения (те се захващат бързо). Ок за делова, научна, интелектуална работа, за обучение, за оформяне на документи, за повишаване на квалификацията си. Благоприятно е да се заемете с чистене, въвеждане на ред и чистота в дома си.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стомашно-чревния тракт. Внимателно следете за качеството и количеството на употребяемата храна (повишена е чувствителността на стомаха). Веселието и празника е по-добре да отложите за друго време – те могат да се окажат твърде скучни.

Какво да правим с парите, когато Луна в Дева?

Време е да изпълните обещания, свързани с парични разходи – да купувате подаръци, да давате или връщате заеми.

22 -ри лунен ден

Това е доста труден, в енергийно отношение, лунен ден и в астрологията се смята за Сатанински, наистина, малко стряскащо звучи, но Луната съветва, да не поемате рискове, да не се поддавате на провокации и отрицателни чувства. Да се избягват, за всеки случай места, където се събират много хора. Ограничете общуването си само в рамките на семейството. Не се препоръчва физическо натоварване. Ако спазвате лунните съвети, няма да имате проблеми.

Родените на 23 Лунен ден са красиви, сексапилни и довеждат всички започнато до край. Не понасят неизяснени неща.

Камъни – бял и черен нефрит.

Ако сте на важна среща – бижу с камъни от бял и черен нефрит ще ви донесе късмет.

Между 11.25 -13.00, ако ви споходи някаква щура идея – не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 12.50 и 14.00 може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най- малко чантата си под око.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 26 ноември