Лунен хороскоп за 26 февруари

| от |

horoskop1Луна в зодиакален знак Козирог до 16.57

Луната, пребивава зодиакален знак Козирог, родените през първата половина на зодия Козирог, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.
Луната действа не само на родените под знака на Козирог, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте, ако изведнъж станете много сериозни, засилва се самоконтролът, предпазливостта, честолюбието, търпението, консерватизмът, отговорността, организираността. Какви положителни качества… направо да не повярва човек… Но заедно с това може да появят хладност или скъперничество в проявата на емоции или желание за усамотяване. Е, явно няма съвършени вибрации от Луната.

Имате ОК за планиране и начало на продължителна, упорита работа и съблюдаване на трудова дисциплина. Предполагам всички имат нещо отдавна отлагано, сега е момента да го свършите. Периодът е благоприятен за общуване с влиятелни хора от по-старото поколение, за строителство, за покупко-продажби на недвижими имоти, земеделски участъци. В здравословен план, ако имате предразположение към болежки в костите, възможно е да се обострят. ОК за лечение на язви, гастрити и други заболявания на стомаха.

Луна в Козирог

ОК за маски на лицето
ОК за козметични процедури.
ОК за рязане, оформяне и лакиране на нокти.
ОК за боядисване и къдрене на коса.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК за покупка на обувки.
ОК за покупка на дрехи.
ОК за покупка на недвижими имоти.

Днес няма да сте разточителни и всичко, което си купите ще имате практическа полза от него.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на коленете, сухожилията и други кости. Разбира се, ако е наложително все пак подобна намеса не се притеснявайте от фатални последици, след нея възстановяването може да бъде по-бавно. Ако трябва да организирате семейно тържество, може би трябва да го отложите за по-подходяща Луна, тъй като гостите ви може да се държат малко сковано, а не че не искат да празнуват с вас. Времето е неподходящо за постъпване на работа, за молби към началството, още по-малко към органите на властта, за получаване на парични дотации, кредити, заеми. Избягвайте силното натоварване на коленете. Лечението, ваденето и протезирането на зъби отложете за по-подходяща Луна

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Козирог? Не се поддавайте на изкушение да приемете предложение за бърза и лека печалба, особено ако от вас се изискват парични вложения. Възможно е да получите финансово подкрепление в резултат на допълнителна или временна работа, но която вече сте изработили. Приемете предложение за работа дори и ако не очаквате високи доходи, защото това ще изиграе положителна роля в близкото бъдеще.

Луна в зодиакален знак Водолей след 16.57 часа

Родените през първата половина на зодия Водолей, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Не се изненадвайте, независимо, че давате вид на консервативна личност, ако изведнъж се засили интересът ви към всичко ново и необичайно. В главата ви нахлуват неочаквани идеи или се появява ексцентричност, импулсивност, емоционално безпокойство (това може да е провокирано от новите идеи).

Днес имате ОК за научна и интелектуална работа, работа, свързана с обществото. ОК за работа с електричество, електроника, с нови технологии. ОК, за тези които се занимават с нещо необичайно. ОК за контакти с единомишленици, с приятели по интереси. Подходящ момент за провеждане на симпозиуми, конференции, за изказвания в партийни организации, кръжоци, секции, общества.
ОК за операции на съдовата система, на кръвта.

Луна във Водолей

ОК за водни процедури
ОК за екстрасензорно лечение
ОК за физически упражнения.
ОК за масажи.
ОК за отказване от лоши навици.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК за покупка на бяла и черна техника.
ОК за покупка на електро уреди.
ОК за покупка на GSM.
ОК за покупка на компютри.
ОК за покупка на хеликоптери, самолети, ракети, ако имате възможност.

Не се препоръчва: хирургичeска намеса в областта на вените, ставите, пищялите, очите. Разбира се, ако е наложително все пак подобна намеса не се притеснявайте от фатални последици, само след оперативната намеса възстановяването може да бъде по – бавно. Не е препоръчително лечение на нервите и ставите Бъдете внимателни при работа с електричество и всички електроприбори. Това не е най-подходящото време за обръщане към официални инстанции.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е във Водолей?

Най-главното е да се избягват големите разходи. Затова съвет от звездите, оставете в портфейла само необходимата сума за храна и транспорт, защото иначе може да се изкушите и да пропилеете всичко за безсмислени дреболии.

27-ми лунен ден

През този лунен ден може да научите някаква тайна. Подходящ момент за медитация и почивка. Интуицията е засилена. Не се напрягайте физически. Акцентирайте върху духовната страна на живота. Лесно ще намерите изход от трудна ситуация.
Денят положително влияе върху кръвта и лимфата. Ако се разболеете днес, ще се излекувате бързо. Луната препоръчва да вземете една сауна, така ще се почувствате по-добре. Не се преуморявайте, това е ден за почивка.
Родените през този лунен ден са благородни хора, харесва им да пътешестват, полезно е да се занимават с плуване. Могат да станат лечители, психоаналитици. Стремят се към възвишена духовна любов. Животът им е изпълнен с изпитания, но те не изпитват никакъв страх.
Ако сте на важна среща бижу с камъниот изумруд, малахит, розов кварц, аметист – ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 26 февруари

Повече информация Виж всички