Лунен хороскоп за 25 март

| от |

horoskop1Луната, пребивава зодиакален знак Козирог. Родените през първата половина на зодия Козирог, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Козирог, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте ако изведнъж станете много сериозни, засилва се самоконтролът, предпазливостта, честолюбието, търпението, консерватизмът, отговорността, организираността. Какви положителни качества… направо да не повярва човек… Но заедно с това може да появят хладност или скъперничество, в проявата на емоции и желание да се усамотите. Е, явно няма съвършенни вибрации от Луната.

Имате ОК за планиране и началото на продължителна, упорита работа, съблюдаването на трудовата дисциплина. Предполагам всички имат нещо отдавна отлагано, сега е момента да го свършите. Периодът е благоприятен за общуване с влиятелни хора от по-старото поколение, за строителство, за покупко-продажби на недвижими имоти, земеделски участъци. В здравословен план, ако имате предразположение към болежки в костите, възможно е да се обострят. ОК за лечение на язви, гастрити и други заболявания на стомаха.

Луна в Козирог

ОК за маски на лицето

ОК за козметични процедури.

ОК за рязане, оформяне и лакиране на нокти.

ОК за боядисване и къдрене на коса.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК за покупка на обувки.

ОК за покупка на дрехи.

ОК за покупка на недвижими имоти.

Днес няма да сте разточителни и всичко, което си купите ще имате практическа полза от него.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на коленете, сухожилията и други кости. Разбира се, ако е наложително, не се притеснявайте от фатални последици, само след оперативната намеса възстановяването може да бъде по-бавно. Ако трябва да организирате семейно тържество, може би трябва да го отложите за по-подходяща Луна, тъй като гостите ви може да се държат малко сковано, а не че не им е приятно да празнуват с вас. Времето е неподходящо за постъпване на работа, за молби към началството, още по – малко към органите на властта, за получаване на парични дотации, кредити, заеми. Избягвайте силното натоварване на коленете. Лечението, ваденето и протезирането на зъби отложете за по-подходяща Луна

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Козирог?

Не се поддавайте на изкушение за приемане на предложение за бърза и лека печалба, особено ако от вас се изискват парични вложения. Възможно е да получите финансово подкрепление в резултат на допълнителна или временна работа, но която вече сте изработили. Приемете предложение за работа дори и ако не очаквате високи доходи, защото това ще изиграе положителна роля в близкото бъдеще.

24-ти Лунен ден

Това е ден за активно използване на космическите енергии.

Ден за ново начало, творчески градеж изкачване на служебната стълбица. Общувайте с близки. Нови идеи. Физическо натоварване. Не се препоръчва участие в групови мероприятия.

Родените през този ден може да се отличават от връстниците си, което може да повлияе на психиката им. Ще им бъде безинтересно да контактуват с тях. Познати ще имат, но малцина ще са им приятели. Затворени по характер, може да изглеждат малко като от друга планета. Нуждаят се от разбиращ спътник в живота, който да бъде достатъчно мъдър за да го разбере.

Ако сте на важна среща, бижу с камъни от тюркоаз или обсидиан ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 25 март