Лунен хороскоп за 25 май

| от |

horoskop1

Луната в Овен

Луната е в зодиакален знак Овен, за родените в последните градуси на зодия Овен, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии, може да почувствате вътрешно нетърпение и повишена раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличава се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най-често се чупят, без да искате или нарочно.

Разбира се не всичко е негативно, препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др., но бъдете внимателни, възможни са травми. За това пазете очи и главата. ОК за операции на бъбреци.

Препоръчва се в храната да има повече белтъчини, които се усвояват най-добре.

Предполагам с нетърпение искате да разберете какво е подходящо за шопинг терапия

На първо място ОК за покупки на автомобил, особено ако е в цвят червен, е може и други цветове. ОК за мотори, в краен случай, може да си купите и колело.

ОК, за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на главата и очите. Отложете посещаването при стоматолог. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици, но е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртните напитки, кафето и чаят ще ви изнервят още повече. Много внимателни бъдете при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя при Луна в Овен, може да провокира инциденти, както с пешеходци, така и с шофьори.

26 лунен ден

През този лунен ден звездите съветват да избягвате рискови ситуации. Откажете се от активни действия, най–добре е да се излегнете на дивана с книга в ръка, така ще говорите по-малко, което се препоръчва. Общувайте само с близки и сигурни хора. Запазете спокойствие в конфликтни ситуации. Запомнете сънищата си – те са пророчески, дори и да задремете на работното място. Днес е ден за самоанализа. Избягвайте контактуването с хора които ви изнервят и се опитайте да запазите се спокойствие към всичко случващо се.

Родените през този лунен ден са с добре развита интуиция, за тези хора казват “парен каша, расол духа”, тъй като рядко повтарят една и съща грешка. Ако сложните житейски проблеми не развият самочувствието и оттам гордостта им, ще постигнат материална стабилност. Обикновено родените пред този лунен ден имат повече деца.

Ако сте на важна среща носете бижу с камъни син и жълт нефрит или корал – ще ви донесат късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 25 май