Лунен хороскоп за 23 юни

| от |

horoskop1

Луна в зодиакален знак Телец

Луната е в зодиакален знак Телец, за родените през вторите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка – Слънцето и женска – Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Телец, но и на останалите зодии. Не се изненадвайте ако и вие и околните ви станете малко по – благоразумни и умерени в поведението. Може да се наблюдава дори и известна пестеливост, внимателно отношение към имущество, финанси и др, а също упоритост, консерватизъм, недоверие към всичко ново и непроверено, както и малко инат.

Препоръчва се: да положите усилие за укрепване на социалното и материално положение. ОK за нови капиталовложения. Полезно е да излезете сред природата. Луна в Телец може да се използва за покупка на красиви и трайни вещи за продължително използване, например мебели, имоти и т.н.

При влажно и студено време, погрижете за врата и ушите – те са най-уязвими. Сложете си шалче, ако е необходимо. Шаловете и без това са модерни и никой няма за заподозре, че ги носите с цел повече грижа за себе си.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, гръкляна, трахеите, челните синуси, щитовидната жлеза. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по – бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. По-добре да отложите дела, изискващи бърза реакция и съобразителност.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес? Добро време, за да се замислите за нови източници на доходи. Отворете очи, наострете уши – информацията може да дойде по различен начин: чрез приятели, далечни роднини, или дори чрез пресата.

ДВАДЕСЕТ И ШЕСТИ ЛУНЕН ДЕН.

През този лунен ден звездите съветват да избягвате рискови ситуации. Откажете се от активни действия, най – добре е да се излегнете на дивана с книга в ръка, така по- малко ще говорите, което се препоръчва. Общувайте само с близки и сигурни хора. Запазете спокойствие в конфликтни ситуации. Запомнете сънищата си – те са пророчески, дори и да задремете на работното място. Днес е ден за самоанализа. Избягвайте контактуването с хора които ви изнервят и се опитайте да запазите се спокойствие към всичко случващо се.

Ден, в който може да се възгордеете от пос­тиженията си. Трябва да сте внимател­ни в контактите и общувайте само по симпатия. Не започвайте нови неща, те няма да имат успех. Полезни са баните и масажът. От храната се препоръчват картофи, риба и билки. Да не се ядат кръгли зелен­чуци (зеле, ряпа и така нататък). Избягвайте дима, той може да изопачи представите ви за себе си, илюзиите също пречат за правилната оценка.

Ден, в който има риск от ограбване, при това не само на физически план. Ако Марс е в неблагоприятна пози­ция, ограбването може да е в мисли и емоции. Не трябва да се суетите, да проявявате самолюбие и горделивост.

Ден, в който имаме връзка с Учителя, но не се знае по какъв начин ще получите информация от него. Бъдете внимателни към хората, които ви хва­лят. Добра поличба е да срещнете човек с пълни чанти, когато излизате от дома.

За този ден има специални практики за излизане от вкъщи. Престъпвайки пра­га, трябва да усетите ментално, че имате защита в друг свят. Прагът е магично място. Ако е зареден с енергия, няма да допусне враговете. Преди да излезете погледнете се в огледалото. Ако се върнете, още веднъж се огледайте.

С Двадесети шести ден е свързана чакрата Кундалини. Ако човек се заблуждава, ще му се подиграват за всичко. За това следете как се отнасят хората към вас. Не приемай­те нищо лично, гледайте на всичко като спектакъл. Само ако е крайно наложително да се вадят зъби.

Родените на Двадесет и шести лу­нен ден, живеят сложен, тежък живот, защото при тях има постоянен процес на самооценка. По-добре е да мълчат, защото сякаш губят енергия при разговорите и го чувстват интуитивно. Задължително трябва да изпълняват обещанията, така ще реализират енергия, която прите­жават. Имат добре развита интуиция, за тези хора казват “парен каша, расол духа”, тъй като рядко повтарят една и съща грешка. Ако сложните житейски проблеми не развият самочувствието и от там гордостта им, ще постигнат материална стабилност. Обикновено имат повече деца.

По принцип родените в последната фаза на Луната, имат много голям опит. Вече са били лъгани, затова разбират как трябва да живеят.

Ако сте на важна среща бижу с камъни- син и жълт нефрит, корал – ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 23 юни