Лунен хороскоп за 23 декември

| от |

horoskop

Луната в Дева – елемент Земя

Родените през първата десетдневка на зодия Дева, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака Дева, но и на останалите зодии. Може да имате повишено внимание към дреболиите (понякога, стигаща да дребнавост), характерни са взискателност, практичност. Яснота на мислите с минимум емоционалност, както и „запъване“ върху дреболии.

Препоръчва се: да решавате проблеми свързани със здраве, храненето и хигиената. Ок за лечение на кожни заболявания, провеждане на козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна, както е в момента). Ако през този период се подстрижете, косата ви ще запази дълго време формата си (ще расте по-бавно). Ок за работа, изискваща повишено внимание и търпение, а също за работа на вилата или за садене на стайни растения (те се захващат бързо). Ок за делова, научна, интелектуална работа, за обучение, за оформяне на документи, за повишаване на квалификацията си. Благоприятно е, да се заемете с чистене, въвеждане на ред и чистота в дома си.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стомашно-чревния тракт. Внимателно следете за качеството и количеството на употребяемата храна (повишена е чувствителността на стомаха). Веселието и празника е по-добре да отложите за друго време – те могат да се окажат твърде скучни.

До 22.57 часа е 21-ви лунен ден

Това е ден за активни действия, ето днес може да преместите планини, независимо от физическите ви данни. Сега е момента да се захванете с нещо, което сте отлагали отдавна. Денят е отличен за пътуване. Подходящ е за сватбени тържества. Сключване на сделки, закаляващи процедури. Ускоряват се процесите на оздравяване. Съвет от Луната, използвайте пълноценно времето си, защото съдбата само на този лунен ден поднася толкова шанс и ако го пропуснете трябва да чакате почти цял месец.

Ако сте на важна среща веднага си сменете бижуто след 21.58 часа, то трябва да е с камъни циркон, александрит или авантюрин, защото то ще ви донесе късмет.

Родените през този ден, не обичат лъжите и са трудолюбиви, но трябва да се развиват в духовно отношение

След 22.57 часа е 22-ри лунен ден.

Днес е добре да проявите умствените способности. Новата информация, която получите, ще ви помогне в решаване на проблемите. Завършете започнатото и сложете край на отдавнашни проблеми. С една дума това е ден за мъдрост и нови знания. Не споделяйте плановете си, ако искате да се реализират.

Родени на 22-ри лунен ден, ще имат успешен живот само ако се самоусъвършенстват. Иначе може да се възгордеят и това да ги провали. За тях важи правилото – всеки камък тежи на мястото си. Те ще са честни и ученолюбиви. Добре е да се посветят на науката.

Ако сте на важна среща бижу с камъни от син сапфир, син нефрит, син ахат или кехлибар ще ви донесат късмет.

Между 10.00 – 11.20 часа, ако ви споходи щура идея не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 11.20 и 12.30 часа, може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най – малко чантата си под око.

Между 12.30 и 13.40 часа, ако не канализирате правилно марсовата енергия, може да се скарате с някого, затова е подходящо в този момент да отидете на фитнес или друга активна дейност.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 23 декември