Лунен хороскоп за 21 юни

| от |

horoskop1

Луната в Овен

Луната е в зодиакален знак Овен, за родените през вторите и третите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии. Всички може да почувстваме повишена агресия, нетърпение, раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличават се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най – често се чупят, без да искате или нарочно.

Разбира се не всичко при Луна Овен е негативно. Препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др. спортове, но бъдете внимателни, възможни са травми. Пазете очи и главата. Подходящ момент за операции на бъбреци.

Приемете храна с повече белтъчини Днес, те които се усвояват най – добре.

Предполагам с нетърпение искате да разберете какво е подходящо за шопинг терапия

На първо място покупки на автомобил, особено ако е в цвят червен, компромисно може и други цветове, а също за мотори. В краен случай, може да си купите и колело.

Подходящ момент за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на главата, очите. Отложете посещаването на стоматолог. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Още Авицена е давал подобни съвети.Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртни напитки, кафе и чаят, ще ви изнервят още повече. Много внимателни бъдете при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя, Луна в Овен може да провокира инциденти както с пешеходци, така и с шофьори.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес? Ако искате след време да получите пари, не се бойте днес да ги изразходвате. Не е препоръчително да ги броите и да трупате „за черни дни“, дори противопоказно е, защото това може да попречи на бъдещите постъпления; Непременно си купете нещо „излишно“ – парфюм или чорапогащник „за резерва“.

ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИ ЛУНЕН ДЕН

Ден за активно използване на космическите енергии. Ден за ново начало, творчески градеж изкачване по служебната стълбица. Повече общувайте с близките си. Ден за нови идеи, за физическо натоварване. Но не се препоръчва участие в групови мероприятия.

Денят е свързан с мъжката полова енергия. Ден за разрушаване на старото и създаване на новото. Работете за пробужда­не на огромните потенциални сили във вас и ще се превърне в ден на откровението.

Ден, в който може да се реализира родовото проклятие, затова трябва да сме внимателни към случващото се не забравяйте винаги има възможност за пречистване, дори в последния момент. Може да започваме нещо с едни намерения, а резултатът да бъде противоположен. Всичко зависи от това, на какво духовно ниво е човек. Тази енергия трябва да се реализира, но тъй като е с огромна сила, това може да стане чрез физически натоварвания .

Денят е благоприятен за лечение на болести, включително с алтернативни и екстрасензорни методи. Подходящ момент да се приготвят лекарства. Ден на секса и зача­тието, сексуалната енергия може да се сублимира в творчество.

Пийте чай от лайка, опрете гръб на бор, така ще се заредите енергийно, това е ден за работа със силите на природата. Много благоприятен момент за полагане на основи и строителство на дом.

Не се препоръчва да бъдете сред голяма група хора, не ходете на митинги. Може да попаднете на агресия.

Денят е свързан с чакрата „Смърт­ните врати“. Тя се намира между ануса и половите органи и е входна точка за земната енергия. Нереализирана­та сексуална енергия на този ден, може да направи от човека несъзнателен сексуален вампир.

Ако в разговор с някого ви се подкосят краката, е сигнал за неправилно канализирана енергия. Ако не получавате земна енергия може да загубите ориентацията си в живота, но това се случва много рядко. Не изненадвайте, ако сексуалната енергия реализира и в стихиен бунт. Нереализираната енергия може да стане причина за заболяване на правото черво.

Родените на Двадесет и четвърти лунен ден, носят в себе си огромен потенциал от енергия и имат нужда да я споделят с околните. Могат да са магове. Ако не се развиват в духовен план, те не живеят, а сякаш спят прави и реагират неадекватно на света. Огромната им енергия е блокирана и затормозена. Какво трябва да се направи, за да не застоява енергията – повече физическо натоварване.

Родените през този ден може да се отличават от връстниците си, което може да повлияе на психиката им.. Може да им е безинтересно да контактуват с тях. Познати ще има, но малцина ще са му приятели. Затворен по характер, може да изглежда малко като от друга планета. Нуждае се от разбиращ спътник в живота, който ще е достатъчно мъдър да го разбере.

Ако сте на важна среща, бижу с камъни от тюркоаз или обсидиан ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 21 юни