Лунен хороскоп за 20 юни

| от |

horoskop1

Луната в Овен

Луната е в зодиакален знак Овен, за родените през първите, градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии. Всички може да почувстваме повишена агресия, нетърпение, раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличават се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най-често се чупят, без да искате или нарочно.

Разбира се не всичко при Луна Овен е негативно. Препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др. спортове, но бъдете внимателни, възможни са травми. Пазете очи и главата. Подходящ момент за операции на бъбреци.

Приемете храна с повече белтъчини Днес те се усвояват най-добре.

Предполагам с нетърпение искате да разберете какво е подходящо за шопинг терапия

На първо място покупки на автомобил, особено ако е в цвят червен, компромисно може и други цветове… също важи за мотори. В краен случай, може да си купите и колело.

Подходящ момент за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на главата, очите. Отложете посещаването на стоматолог. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, затова е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртни напитки, кафе и чаят, ще ви изнервят още повече. Много внимателни бъдете при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя, Луна в Овен може да провокира инциденти както с пешеходци, така и с шофьори.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес? Ако искате след време да получите пари, не се бойте днес да ги изразходвате. Не е препоръчително да ги броите и да трупате „за черни дни“, дори противопоказно е, защото това може да попречи на бъдещите постъпления; Непременно си купете нещо „излишно“ – парфюм или чорапогащник „за резерва“.

ДВАДЕСЕТ И ТРЕТИ ЛУНЕН ДЕН.

Това е доста труден в енергийно отношение лунен ден и в астрологията се смята за Сатанински. Наистина, малко стряскащо звучи, за това Луната съветва, да не поемате рискове, да не се поддавате на провокации и отрицателни чувства. Да не се започва нещо ново.

Да се избягват, за всеки случай места, където се събират много хора. Ограничете общуването, нека бъде само в рамките на семейството въпреки, че и там не е безопасно, но познат враг, половин враг. Не се препоръчва физическо натоварване, покажете червен картон на фитнеса. Ако спазвате лунните съвети, няма да имате проблеми.

Сетихте се – много сложен ден. Ден на сатанинските сили – кръвопийците и вампирите направо се развихрят. Покайте се, простете, направете саможертва. Добре е да се въздържате сексуално, това е вторият ден със забрана, като 15-ия ден. Вредно е да се съмнявате в избора на своя път. Препоръчва се лека, млечна храна. Очистете дома си с огън, светена вода или сложете свещени предмети, а на прага черен кремък.

Правилното използване на енергията на деня дава способности на лечител. Препоръчва се да правите очистителни, оздравителни и профилактични процедури. Не бива да преяждате и да се гневите. Не трябва да се подстригвате, да си режете ноктите, както и да си правите хирургични операции, ако не са спешни. Всяко отделяне на част от нашето тяло, дава храна за вампирите. Вампирите се впиват най-често в глезените или в шията. Ако имате болки там може да се дължат на тези „мили“ енергийни същества. Съсредоточете се и мислено ги откъснете, като пиявица.

Движете се повече. Анализирайте случващото се и не се поддавайте на провокации. Най-опасно е отмъщението, то може да се обърне срещу вас.

Денят е свързан гръбначният стълб, обърнете му специално внимание. Така ще пречистите кръвта там. Може да играете на прескочикобила, за раздвижване на енергията. Ако не я размърдате правилно може да се появят циреи по тялото. Те ще са точно на местата, където вие е ухапал вампирът.

Родените в този ден, не трябва да се съмняват в избора на своя път и винаги трябва да стигат до края. Затова бъдете уверени и настойчиви, тогава няма да станете жертва на вампири. Тези хора са красиви, сексапилни. Не понасят неизяснените неща.

Ако сте на важна среща бижу с камъни от бял и черен нефрит ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 20 юни