Лунен хороскоп за 20 януари

| от |

horoskop

Луна в Дева – елемент Земя

Родените във втората десетдневка на зодия Дева, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност

Луната действа не само на родените под знака Дева, но и на останалите зодии. Може да имате повишено внимание към дреболиите (понякога, стигаща да дребнавост), характерни са взискателност, практичност. Яснота на мислите с минимум емоционалност, както и „запъване“ върху дреболии.

Препоръчва се: решаване на проблеми свързани със здраве, хранене и хигиена. Ок за лечение на кожни заболявания, провеждане на козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна, както е в момента). Ако през този период се подстрижете, косата ви ще запази дълго време формата си (ще расте по-бавно). Ок за работа, изискваща повишено внимание и търпение, а също за работа на вилата или за садене на стайни растения (те се захващат бързо). Ок за делова, научна, интелектуална работа, за обучение, за оформяне на документи, за повишаване на квалификацията си. Благоприятно е да се заемете с чистене, въвеждане на ред и чистота в дома си.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стомашно-чревния тракт. Внимателно следете за качеството и количеството на употребяемата храна (повишена е чувствителността на стомаха). Веселието и празника е по-добре да отложите за друго време – те могат да се окажат твърде скучни.

До 21.48 часа е 19-ти лунен ден

В този ден трябва да се пазите от отрови и урочасване. Затова Луната препоръчва да изчистете дома и да го окадите. Запалете навсякъде свещ. Ограничете контактите си . Не вземайте и не давайте пари назаем. Не вярвайте на предчувствия. Сънищата се сбъдват, затова веднага ги запишете ако ги помните. Ако може стойте си повече в къщи. Медитирайте, четете. Не се натоварвайте физически и не ходете на фитнес. Денят не е подходящ за годеж или сватба. Новото семейство няма да просъществува дълго.

Родените 19-ти лунен ден са родени за лидери. Може да проявяват гъвкавост, харесва им да доминират и контролират. Предпочитат да диктуват задкулисно и не търсят популярност.

Ако имате важна среща след 21.48 часа, бижу с камъни – оникс ахат, хризолит ще ви донесе късмет.

След 21.48 часа е 20-ти лунен ден

Ден за самоусъвършенстване и духовен растеж. Възможно е да предприемете сериозна крачка за промяна на личният си живот. Готови сте за смели решения. Не хабете енергията си за проточилите се във времето проблеми. Обърнете лице към бъдещето. Почивайте си в семеен кръг.

Сънищата се сбъдват. Обърнете внимание на отношенията с близките. Точно днес може да преодолеете отдавнашни проблеми и да простите на обидили ви хора. Успех в начинанията и бизнеса Пазете се от отрицателни емоции.

Родените през този ден са готови за духовни подвизи, благородни са и могат да бранят себе си и другите нещо подобно на рицарите от средновековието. С каквото и да се захванат ентусиазирано им се отдава до край. Знаят цената на всичко и са готови да платят щедро за щастието си.

Ако сте на важна среща веднага си сменете бижуто след 21.48 часа бижуто с камъни планински кристал и яспис, защото то ще ви донесат късмет.

Още от звездите прочетете тук: http://www.zodiacbg.com/

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 20 януари