Лунен хороскоп за 18 ноември

| от |

Родените първата половина на зодия Близнаци, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Близнаци, но и на останалите зодии. Всички може бързо да сменяме настроението си, емоциите са повърхностни, увеличава се контактността, бързината на реакцията и скоростта на мисленето.Може да се наблюдава суета и подвижност, желание да се заемете с няколко неща наведнъж, а също стремеж да се движите повече и да общувате с хората. Не се изненадвайте ако се запознаете с някого в рейса или трамвая.

Препоръчва се: интелектуална работа, търсене, натрупване и обработка на информация, кратки пътувания, командировки, водене на кореспонденция, телефонни разговори, преговори. Може да се сключват краткосрочни сделки, да се купуват книги, вестници, списания, а също всякакви дреболии, които няма да се използват продължително време. Полезно е да се правят физически упражнения за гъвкавост на раменете, ръцете,за предпочитане е на чист въздух, ако успеете да намерите някъде.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на раменете, ръцете, китките, белите дробове, бронхите, разбира се ако не е наложително. Избягвайте задушните и замърсени помещения. Намелете пушенето, в тази Луна е особено вредно. Началото на продължителни дела, покупката на недвижими имоти и мебели е по-добре да отложите за друг период.

До 17.49 е 15 лунен ден – пълнолуние

Това е един от така наречените в астрологията Сатанински ден. За това Ограничете контактите и общуването. Не споделяйте тайни и планове. Възможно са провокации от непознати. Не влизайте в разправии. Ако срещнете куче дори и бездомно – това е добра поличба. Ако успеете да заспите тази нощ, или ако подремнете на работното място, сънищата могат да се сбъднат за това ги запомнете. Засилват се чувствата и желанията, отслабва контролът на разума, за това е необходима самодисциплина в храненето и не само там. Да се избягват пикантните храни, в момента са вредни за организма. Не позволявайте да ви използва и манипулират. Контролирайте емоциите. Препоръчват се по – малко течности. Хирургична намеса на пълнолуние не се препоръчва, разбира се ако не е наложителна.

Ако имате важна среща до 17.49 часа бижу с камъни от ахат и изумруд ще ви донесат късмет.

След 17.49 часа настъпвa 16 Лунен ден

Tова е ден за творческа реализация и създаване на нещо ново в изкуството, спортни постижения, активно общуване с близки. Възможно е да влезете в хармония със себе си. Луната препоръчва да се разходите пред природата. Добре се повлияват търговските дейности. Не прекалявайте с лютото и силните миризми и с месото.

Родените на този ден са оптимисти, жизнерадостни, обичат чистотата и реда. Имат много приятели.

Ако имате важна среща след 17.06 часа бижу с камъни от турмалин и изумруд ще ви донесат късмет.

Разбира се, когато сте на волана трябва винаги да бъдете внимателни, но с още по – повишено внимание бъдете между 05.05 – 07.40 часа, ако ходите с колата на работа.

Между 11.55 -13.20 ако ви споходи някаква щура идея не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 13.20 и 14.30 може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най- малко чантата си под око.

А от 14.30 до 15.40 може да се скарате с някого, тъй като енергиите в този момент са най – силни и ако не са канализират правилно, те ще се наместят по свой начин.

Сатанински ден.Ограничете контактите и общуването.Не споделяйте тайни и планове. Възможно са провокации от непознати . Не влизайте в разправии и не ставайте свидетел на скарване. Ако срещнете куче това е добра поличба.

Сънищата могат да се сбъднат. Засилване на чувствата и желанията.,отслабва контролът на разума. Сдържаност в интимните контакти..Самодисциплина в храненето, да се избягват пикантните храни.- Не позволявайте да ви използва и манипулира.Контролирайте емоциите си. гореща храна. По малко течности. Не се препоръчва секс.

Камъни- ахат и изумруд http://zodiacbg.com/

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 18 ноември