Лунен хороскоп за 17 декември

| от |

horoskop

Луната в Близнаци до 20.17 часа.

Родените в последните десет дни на зодия Близнаци, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Близнаци, но и на останалите зодии. Всички може бързо да сменяме настроението си, емоциите са повърхностни, увеличава се контактността, бързината на реакцията и скоростта на мисленето. Може да се наблюдава суета и подвижност, желание да се заемете с няколко неща наведнъж, а също и стремеж да се движите повече и да общувате с хората. Не се изненадвайте, ако се запознаете с някого в рейса или метрото.

Препоръчва се: интелектуална работа, търсене, натрупване и обработка на информация, кратки пътувания, командировки, водене на кореспонденция, телефонни разговори, преговори. Може да се сключват краткосрочни сделки, да се купуват книги, вестници, списания, а също всякакви дреболии, които няма да се използват продължително време. Полезно е да се правят физически упражнения за гъвкавост на раменете и ръцете, за предпочитане е на чист въздух, ако успеете да намерите някъде.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на раменете, ръцете, китките, белите дробове, бронхите, разбира се ако не е наложително. Избягвайте задушните и замърсени помещения. Намелете пушенето, в тази Луна е особено вредно. Началото на продължителни дела, покупката на недвижими имоти и мебели е по-добре да отложите за друг период.

Отношение към парите в периода на Луна в Близнаци.

Една глава – добре, а две – още по-добре. Всички планове за предсто­ящи разходи е по-добре да се разработват именно в тези дни, при което не в уединение, а заедно с „доверено лице“.

Луната е в зодиакален знак Рак след 20.17 часа.

Родените в първите десет градуса на зодия Рак, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност

Луната действа не само на родените под знака Рак, но и на останалите зодии. Емоционално състояние и поведение: възможна е повишена емоционалност, впечатлителност, дълбоки преживявания, а също повишена обидчивост, ранимост в общуването с окръжаващия свят. Внимавайте емоциите могат да прелеят и да се стоварят безразборно върху окръжаващите.

Препоръчва се: да се занимавате с всички домашни дела, които създават домашен уют. Ок за грижи за близките си и за укрепване на роднинските отношения. По това време е ефективно лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургически операции на краката в областта на коленните стави и сухожилията. Благоприятно е за посещаване на стоматолог (въпреки, че е по-добре да не се вадят зъби). Шопинг терапията е най-подходяща за неща свързани с дома.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур, лимфната система.Разбира се, ако не е наложително. Избягвайте подозрителната храна и не претоварвайте стомаха си.

До 17.19 часа е 15-ти лунен ден – пълнолуние.

Това е един от така наречените в астрологията Сатанински ден. За това Ограничете контактите и общуването. Не споделяйте тайни и планове. Възможно са провокации от непознати. Не влизайте в разправии. Ако срещнете куче дори и бездомно – това е добра поличба. Ако успеете да заспите тази нощ сънищата могат да се сбъднат. Засилват се чувствата и желанията, отслабва контролът на разума, за това е необходима самодисциплина в храненето и не само там. Да се избягват пикантните храни, в момента са вредни за организма. Не позволявайте да ви използва и манипулират. Контролирайте емоциите. Препоръчват се по – малко течности. Хирургична намеса на пълнолуние не се препоръчва, разбира се ако не е наложителна. Не се изненадвайте, тази нощ може да имате неспокоен сън и дори безсъние, това се дължи на Луната. Понякога Тя има желание да й правим компания. Ако видите, някой да ходи на сън – не го будете, защото тази нощ е времето на сомнамбулите, те могат да си спят за разлика от нас и ходейки.

След 17.19 е часа е 16-ти Лунен ден

Това е ден за творческа реализация и създаване на нещо ново в изкуството, спортни постижения, активно общуване с близки. Възможно е да влезете в хармония със себе си. Луната препоръчва да се разходите пред природата. Добре се повлияват търговските дейности. Не прекалявайте с лютото и силните миризми и с месото.

Родените на този ден са оптимисти, жизнерадостни, обичат чистотата и реда. Имат много приятели.

Ако имате важна среща след 16.30 часа, носете бижу с камъни от турмалин и изумруд – ще ви донесат късмет.

Между 09.00 – 11.05 часа, ако ви споходи някаква щура идея не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 11.05 и 12.20 часа, може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най – малко чантата си под око.

Между 12.20 и 13.30 часа, ако не канализирате правилно марсовата енергия, може да се скарате с някого, затова е подходящо в този момент да отидете на фитнес или друга активна дейност.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 17 декември