Лунен хороскоп за 17 април

| от |

51

Луна в Скорпион – елемент Вода

Родените в последната десетдневка на зодия Скорпион, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака Везни, но и на останалите зодии. Активира се подсъзнанието, нараства интуицията, способността да разбирате скритото, необяснимото. Емоциите са напрегнати и не се изненадвайте ако безконтролно да се излеят върху окръжаващите. Засилва се критичността, подозрителността, язвителността, ревността.

Как може да балансирате негативните тенденции, като се занимавате с творческа, интелектуална работа, изискваща ентусиазъм и много енергия. Тренирайте необичайните си способности. Периодът е добър за изпитания на нова техника, за работа, свързана с огън и метал. В тези дни имате възможност да решите дълго не поддаващи се на решение задачи, да се заемете с проблеми, до които нямате пряк достъп. Ако нещо сте загубили сега е момента да го потърсите. Може да започнете ремонт, свързан с разрушаване на ненужното и остарялото, но е необходимо да внимавате при работа с инструменти.В здравословен план имате Ок за лечение на гърлото, на горните дихателни пътища, синузита, хремата, ринит.

Ако не се налага избягвайте хирургическа намеса в областта на слабините, на половите органи и цялата отделителна система, на жлезите с вътрешна секреция, на дебелото черво, на бъбречните легенчета, на пикочоотделителните пътища, тъй като възстановяването може да бъде по- бавно. Избягвайте тълпите. Семейните тържества е по-добре ги отложете за по – благоприятна Луна, тъй като емоционалната напрегнатост може да доведе до скандали. Бъдете внимателни в метрото, при работа под земята.

Какво ви е отношението към парите когато Луната е в Скорпион?

Да се спестяват пари, е наистина трудно зная. Но ако днес успеете да отделите малка, съвсем символична сума, колкото и трудно да ви е, много скоро ще може да си купите нещо отдавна желано

До 22.40 часа 18 лунен ден

Добре е през този лунен ден да се вслушате се в чуждото мнение и да анализирате всичко добре. Начина по- който възприемате денонощието ще сигнализира какво е душевното ви състояние. Сънищата са пророчески.Заболелите днес може би ще се лекуват по- дълго от обичайното. Може да се провокират кожни и бъбречни заболявания. В този ден може ако решите да се откажете от някой порок или пристрастеност ще успеете.

Родените на 18 лунен ден ще имат шансове във финансовата сфера. Ще се стремят към кариера, но нямат да имат отношение към популярността.

Ако имате важна среща бижу с камъни-бял ахат, виолетов аметист ще ви донесе късмет.

След 22.40 часа 19 лунен ден

В този ден трябва да се пазите от отрови и урочасване. За това Луната препоръчва да изчистете дома си да го окадите. Запалете навсякъде свещи. Ограничете контактите си . Не вземайте пари на заем и не давайте пари на заем. Не вярвайте на предчувствия. Сънищата се сбъдват, за това веднага ги запишете ако ги помните. Ако може стойте си повече в къщи. Медитирайте, четете. Не се натоварвайте физически и не ходете на фитнес. Денят не е подходящ за годеж или сватба. Новото семейство няма да просъществува дълго.

Родените могат на 19 лунен ден са родени за лидери. Може да проявяват гъвкавост, харесва им да доминират и контролират. Предпочитат да диктуват задкулисно и не търсят популярност.

Ако имате важна среща бижу с камъни – оникс ахат, хризолит ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 17 април