Лунен хороскоп за 16 юни

| от |

horoskop1

Луна в зодиакален знак Водолей, Луната е в зодиакален знак Водолей, зa родените през третите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Не се изненадвайте, независимо, че давате вид за една консервативна личност,ако изведнъж се засили интересът ви към всичко ново, необичайно. В главата ви нахлуват неочаквани идеи или се появява някаква ексцентричност в поведението, импулсивност, емоционално безпокойство (това може да е провокирано от нови идеи).

Днес имате ОК за научна и интелектуална работа, работа, свързана с обществото. ОК за работа с електричество, електроника, с нови технологии. Може би изобретателите точно с тази Луна са направили откритията. ОК за тези които се занимават с нещо необичайно. ОК за контакти с единомишленици, с приятели по интереси. Подходящ момент за провеждане на симпозиуми, конференции, за изказвания в партийни организации, кръжоци, секции, общества. ОК за операции на съдовата система, на кръвта.

Луна във Водолей

ОК за водни процедури

ОК за екстрасензорно лечение

ОК за физически упражнения.

ОК за масажи.

ОК за отказване от лоши навици.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК за покупка на бяла и черна техника.

ОК за покупка на електро уреди.

ОК за покупка на GSM.

ОК за покупка на компютри.

ОК за покупка на хеликоптери, самолети, ракети, ако имате възможност.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на вените, ставите, пищялите, очите. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по – бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Не е препоръчително лечение на нервите и ставите Бъдете внимателни при работа с електричество и всички електроприбори. Това не е най-подходящото време за обръщане към официални инстанции.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес? Най-главното е да избягвате големите разходи. За това съвет от звездите, оставете в портфейла само необходимата сума за храна и транспорт, защото иначе може да се изкушите и да пропилеете всичко за безсмислени дреболии.

ДЕВЕТНАДЕСЕТИЛУНЕН ДЕН.

В този ден трябва да се пазите от отрови и урочасване. Ограничете контактите си . Не вземайте пари назаем и не давайте пари назаем. Не вярвайте на предчувствия. Сънищата се сбъдват, затова веднага ги запишете, ако ги помните. Стойте си повече в къщи. Медитирайте,четете. Не се натоварвайте физически и не ходете на фитнес. Денят не е подходящ за годеж или сватба. Новото семейство няма да просъществува дълго, нещо като брака на Брити – на другия ден се разведе.

Ден за астрално прочистване, нравст­вена чистка на душата и съвестта. Трябва да се покаем, да обмислим постъпките си и да се избавим от излиш­ната гордост.

В този ден е необходимо да почистите и дома си – ето ден да пуснете прахосмукачка и не се посуквайте. Луната препоръчва да окадете дома си. Добре е да го направите с огън, да запалите кандило, свещ, да погледате пламъка. Ако Луната е в огнен знак, тогава домът трябва да се чисти с благовония, да се под­редят свещени предмети в стаята и да се четат молитви.

В Деветнадесетия лунен ден, трябва да прочистите тънкото и пра­вото черво. Астрално очистване, трябва да започне от физическото тяло. Избавете се от отрицателните емоции, злобата, завистта, разд­разнението. Ако човекът е чист, то и хората, които се намират заедно с него в този ден, също ще се пречистват.

Яжте кръгли зе­ленчуци, зеле, картофи и нищо дълго, т.е. моркови – може би бейби морковчетата да правят изключение, но не съм сигурна – тиквички, краставици. Не се карайте, не проявявате горделивост – явно денят е много труден.Да ти забраняват и карането, как иначе ще си щипнем енергия…

Не вземайте и не връщайте пари на заем. Не сключвайте договори, въпреки валящите предложения. Ако не работите над себе си, в този ден можете да затънете в астралната тиня, от която ще ви бъде много трудно да се освободите.

С Деветнадесети лунен ден е свързан пъпът. През него става проникването в нашите финитела на всякаква нечиста сила – не правете опити да му слагате лепенка, няма да помогне. Ако почувствате болка или тежест в този област, сте попаднали в астрална мрежа. Като защита правете сечащи движения около пъпа, след което символично го вземете, вържете го и да го насочете надолу, тоест вътре в себе си. По такъв начин пресичате ненужните контакти. Ако го правите всеки месец на този ден, няма да се под­лагате на тежки изкушения.

С Деветнадесети лунен ден още са свързани правото черво и апендиксът. Пристъп на апандисит или запек показва, че носите много вредни мисли и не всич­ко с душата ви е наред.

Родените могат на 19 лунен ден са родени за лидери. Може да проявяват гъвкавост, харесва им да доминират и контролират. Предпочитат да диктуват задкулисно и не търсят популярност.

Те са два вида. Едните вървят по висшия път, борци-самотници, с чиста душа. Трудно ги приемат в обществото, държат се различно от дру­гите и често са неразбрани. Те носят доброто и светлината, които могат да видят само чистите души, защото нечистият чо­век си представя света под формата на купища нечистотии.

Другите, които вървят по ниския път, са коварни, обичат да кроят интриги, получават удоволствие от това и ви­наги се опитват да оплетат и другите в мрежите си.

Ако имате важна среща бижу с камъни – зелен гра­нат, лабрадор, хематит, хризолит.

– ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 16 юни