Лунен хороскоп за 13 август

| от |

Луната влиза в зодиакален знак Риби до 16:01 часа

Луната е в зодиакален знак Риби, за родените през първите, вторите, третите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Риби, но и на останалите зодии. Засилва се чувствителността, емоционалността, чувството на състрадание, появява се желание да помечтаете, да поспите, да пожалите себе си, а някои дори и безпричинно да си поплачат. Това с плача не се притеснявайте, то е полезно за очите и не мислете, че е признак на слабост. Просто държи се… на Луната.

За какво имаме ОК. Добре е в тази Луна да почистим къщата, може да направите ремонт. От медицинска гледна точка благоприятно е за операции в коремната кухина. Може на воля да ядете храни богати на въглехидрати, те се усвояват най-добре и не се пълнее от тях. А шопинг терапията ще е най – успешна за неща свързани с вода, тъй като Риби знаете е воден знак. За това днес е момента да си купите яхта, кораб…е ако не можете поне едно легенче… Също е подходящо за покупка на петролни продукти – ето днес си напълнете резервоара на колата до горе.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на стъпалата, пръстите на краката. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по-бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Има повишена опасност от гъбични и вирусни заболявания за това се пазете и се обличайте добре, шалчетата и без това са модерни. Избягвайте спиртните напитки, дори и малко алкохол може да ви опияни повече от очакваното и да запеете “Градил Илия килия“. Застоялите и подозрителни продукти са по-вредни от друг път. При силно действащите лекарства са възможни отравяния и алергии. Избягвайте съмнителни ситуации – има голяма вероятност от измама.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?

Дръжте чантата си под око, не позволявайте в тази Луна някой да наднича в портфейла ви. В това число влизат роднини и приятели, особено, ако ви поискат пари назаем. Извинете се с Луната, да се сърдят на нея. Предполагам все някак ще го понесе.

Луната в Овен след 16:01 часа

Луната е в зодиакален знак Овен, за родените през първите, вторите, третите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии. Всички може да почувстваме повишена агресия, нетърпение, раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличават се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най – често се чупят, без да искате или нарочно. Гърция е под знака на Овена, за това чупят толкова чинии в таверните си.

Разбира се не всичко при Луна Овен е негативно. Препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др. спортове, но бъдете внимателни, възможни са травми. Пазете очи и главата. Подходящ момент за операции на бъбреци.

Приемете храна с повече белтъчини Днес, те които се усвояват най – добре.

Предполагам с нетърпение искате да разберете какво е подходящо за шопинг терапия

На първо място покупки на автомобил, особено ако е в цвят червен, компромисно може и други цветове… също за мотори. В краен случай, може да си купите и колело.

Подходящ момент за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на главата, очите. Отложете посещаването на стоматолог. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по-бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртни напитки, кафе и чаят ще ви изнервят още повече. Много внимателни бъдете при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя, Луна в Овен може да провокира инциденти както с пешеходци, така и с шофьори.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?Ако искате след време да получите пари, не се бойте днес да ги изразходвате. Не е препоръчително да ги броите и да трупате „за черни дни“, дори противопоказно е, защото това може да попречи на бъдещите постъпления; Непременно си купете нещо „излишно“ – парфюм или чорапогащник „за резерва“.

ОСЕМНАДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН

Ето ден, ако някои иска да ви посъветва, не го прекъсвайте с крилатата фраза „ Пари ми дай, а не съвет„. Колкото и да ви е неприятно вслушайте се в чуждото мнение и анализирайте всичко добре. Начина по който възприемате денонощието е сигнал какво е душевното ви състояние. Ако сте агресивни, показва че сте неуверени в себе си. Още един ден, в който сънищата са пророчески, затова не забравяте листа и химикалката преди да дремнете. Заболелите днес може би ще се лекуват по-дълго от обичайното. При не правилно канализирано енергия са възможни кожни и бъбречни заболявания. Ако решите да се откажете от някой порок или пристрастеност, цигари, алкохол, кафе, кола или шоколад – сега е момента.

Този ден в енергийно отношение е труден. За да се постигне вътрешна хармония, трябва да осъзнаете развитието си. Всеки човек има собствено огледало, в което вижда света. Това, което ни се случва през Осемнадесетилунен ден, можем да оценим какво е то: криво, увеличаващо, намаляващо или някакво парче, което изопачава действител­ността. Всичко, което ни се случва в този ден, е отражение на нашата същност. А това реакциите са много важни. Внимавате на какво казвате – Да и на какво – Не. Нашият живот е такъв, какъвто го възприемаме, знаете за полупълната и полу празната бутилка. Може би вече сте се уверили, че единствената възможност да променим нещо е да променим себе си. Случващото се на Осемнадесетия лунен ден е отражение на нашите комплекси и постъпки. За това контролирайте мислите си и не се оправдавайте, че там няма цензора и не вярвайте на партии с подобни лозунги. Наистина ужасно, че дори не можем да си помислим каквото искаме. За да е успешен денят, не се занимавайте със себе си, а бъдете истински тимуровци – помог­нете на други хора.

Осемнадесети лунен ден е за помощ и защита, затова трябва да се спи по-малко. Ако някой все пак има желание да си легне по-рано и да пропусне шоуто на Слави, това си е направо сигнал, че ни изключват от съзнателната дейност. Благоприятен момент за гладуване и прочистване на чер­вата.

Ето и нещо хубаво на този ден, вземете си вана, отпуснете се и ще видите живота друга светлина, особено ако Луна­та се намира във Водолей тогава ваната е направо задължителна. Поглезете, отидете на масаж. По­лезно е да се ядат ядки и салата със зехтин. Не трябва да проявявате гордост, егоизъм и отрицателни емоции. Не се препоръчва упот­ребата на храна от животински произход, тютюн и алкохол… Знам какво ще ми кажете – най-добре е да станем ангели, за по- сигурно.

С този ден е свързан с бъбреците и чакрата, която изработва универсалната енергия, служеща за развитието на Висшите центрове. Ако неправилно използвате тази енергия, ще срещнете препятствия, които ще искат да ви отклонят от пътя и да ви прелъстят. Да… не всеки се съпротивлява на прелъстяване, дори е много приятна, но бъдете после готов и за изоставяне.

През нощта може да сънувате кошмари, ако не се старае­те да опознаете себе си и вече сте прелъстен, това е за да ви подготвят за изоставянето. Това също може да се отрази върху състоянието на кожата: да се появят обриви, дори екзема, могат да се отворят гнойните рани.

Родените през Осемнадесети лунен ден, са много различни и всич­ко зависи от духовния им избор. Готовите да осъз­нават постъпките си и да живеят разумно, виж­дат света правилно. И тъй като имат точна предста­ва за нещата, способни са да направляват другите хора. Ако подобен човек ви даде съвет в този ден, вслушайте се в него, а не му отговаряйте „Гледай си работата“. Те имат чисто, обективно огледало, винаги са готови за подвиг и да се притекат на помощ, явно са прототипи от книжката на Аркадий Гайдар – Тимурова команда .

Хората, които не работят над себе си са склонни към престореност, лицемерие. В този ден могат да дразнят другите, обичат всичко да пре­обръщат, сякаш имат парче криво огледало в окото. Често са налудничави и натрапват своето неправилно виждане за све­та на другите. Разговаряте ли с такъв човек, той изопачава смисъла на вашите думи и не е способен да ви разбере.

Родените на 18 лунен ден ще имат шансове във финансовата сфера и ще се стремят към кариера.

Ако имате важна среща бижу с камъни-бял ахат, виолетов аметист ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 13 август