Лунен хороскоп за 11 януари

| от |

horoskop

До 14.27 часа Луната e в зодиакален знак Телец

Родените в последните десет градуса на зодия Телец, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Телец, но и на останалите зодии. Всички ставаме малко по-благоразумни и умерени в поведението. Може да се наблюдава дори и известна пестеливост, внимателно отношение към имущество, финанси и др, а също упоритост, консерватизъм, недоверие към всичко ново и непроверено.

Препоръчва се: да положите усилие за укрепване на социалното и материалното си положение. Ок за нови капиталовложения. Полезно е да излезете сред природата. Това време може да се използва за покупка на красиви и трайни вещи за продължително използване, например мебели, имоти и т.н.

При влажно и студено време, както е днес се погрижете за врата и ушите – обърнете им внимание, тъй като те са най – уязвими.

Не се препоръчва: хирургичeска намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, гръкляна, трахеите, челните синуси, щитовидната жлеза. Разбира се, ако не е наложително. По-добре да отложите дела, изискващи бърза реакция и съобразителност.

Какво е отношението ви към парите? Добро време за намиране на нови източници на доходи. Отворете очи, наострете уши – информацията може да дойде по различен начин: чрез приятели, далечни роднини, или дори чрез пресата.

До 13.44 часа е 10-ти Лунен ден.

Добре е в този лунен ден да се направят минерални бани, сауна, ако нямате възможност да отидете на СПА, става и във ваната в къщи, напълнете я с ароматизирана или морска сол това може да помогне за настроението ви.

Посветете се на домът и семейството. Обърнете внимание на близките си и на по-възрастните хора в рода. Отпочинете си в тесен семеен кръг, ще ви зареди с енергия. Денят е подходящ за начало на ново строителство.

Родените през 10-ти лунен ден са силно привързани към домът и родът си. Раздават с удоволствие енергия на всички в къщи. За да подхранват и себе си с енергия, полезно е имат котка в къщата си.

След 13.44 часа е 11-ти Лунен ден.

Енергията на 11-ти ден е изключително силна, затова внимавайте какво казвате и мислите, тъй като може да се сбъдне. Пазете се от обещания, които нямате намерения да изпълните, за да няма извинения… да казах го, ама малко на ужким… Избягвайте да изразходвате цялата си енергия, защото трудно ще се възстановите. Това е ден на астрални битки, но не е фатално, тъй като, водата отмива всичко. Вечерта един душ и сте като нови. Всяко ново начало ще е успешно. Внимавайте жените да се пазят от разболяване.

Родените през 11-ти лунен ден живеят дълго и могат да станат професионални спортисти.

Ако имате важна среща – бижу с камък херматит и опал ще ви донесе късмет.

След 14.27 часа Луната е в зодиакален знак Близнаци

Родените през първата половина на зодия Близнаци, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Близнаци, но и на останалите зодии. Характерно е бързо да сменяме настроението си, емоциите са повърхностни, увеличава се контактността, бързината на реакцията и скоростта на мисленето. Може да се наблюдава суета и подвижност, желание да се заемете с няколко неща наведнъж, а също стремеж да се движите повече и да общувате с хората. Не се изненадвайте ако се запознаете с някого в рейса или трамвая.

Препоръчва се: интелектуална работа, търсене, натрупване и обработка на информация, кратки пътувания, командировки, водене на кореспонденция, телефонни разговори, преговори. Може да се сключват краткосрочни сделки, да се купуват книги, вестници, списания, а също всякакви дреболии, които няма да се използват продължително време. Полезно е да се правят физически упражнения за гъвкавост на раменете, ръцете,за предпочитане е на чист въздух, ако успеете да намерите някъде.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на раменете, ръцете, китките, белите дробове, бронхите, разбира се ако не е наложително. Избягвайте задушните и замърсени помещения. Намелете пушенето, в тази Луна е особено вредно. Началото на продължителни дела, покупката на недвижими имоти и мебели е по-добре да отложите за друг период.

Какво е отношението ви към пари, когато Луна е в Близнаци?

Една глава – добре, а две – още по-добре. Всички планове за предсто­ящи разходи е по-добре да се разработват именно в тези дни, при което не в уединение, а заедно с „доверено лице“.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 11 януари