Лунен хороскоп за 11 март

| от |

horoskop1Луната е в зодиакален знак Рак

Родените във вторите десет градуса на зодия Рак, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака Рак, но и на останалите зодии. Емоционално състояние и поведение: възможна е повишена емоционалност, впечатлителност, дълбоки преживявания, а също повишена обидчивост, ранимост в общуването с окръжаващия свят. Внимавайте емоциите могат да прелеят и да се стоварят безразборно върху окръжаващите.

Препоръчва се: да се занимавате с всички дела, които създават домашен уют. Ок за грижи за близките си и за укрепване на роднинските отношения. Ефективно е лечението на заболявания, свързани с обмяната на веществата, за хирургически операции на краката в областта на коленните ставите и сухожилията. Благоприятно ще е посещаването на стоматолог (въпреки, че е по-добре да не се вадят зъби). Шопинг терапията е най-подходяща за неща свързани с дома.

Не се препоръчва: хирургическа намеса в областта на стомаха, коремната кухина, диафрагмата, гръдния кош, млечните жлези, задстомашната жлеза, жлъчния мехур, лимфната система. Разбира се, ако не е наложително. Избягвайте подозрителната храна и не претоварвайте стомаха си.

Десети Лунен ден до 13.43 часа

Добре е в този лунен ден да се направят минерални бани, сауна, ако нямате възможност да отидете на СПА – център, става и във ваната в къщи, напълнете я с ароматизирана или морска сол това може да помогне за настроението ви.

Посветете се на домът и семейството. Обърнете внимание на близките си и на по-възрастните хора в рода. Отпочинете си в тесен семеен кръг ще ви зареди с енергия. Денят е подходящ за начало на ново строителство.

Родените през 10-ти лунен ден са силно привързани към домът и родът си. Раздават с удоволствие енергия си на всички в къщи. За да се зареждат сами себе си е полезно да имат котка в къщата си.

11-ти Лунен ден след 13.43 часа

Енергията на 11-ти ден е изключително силна, затова внимавайте какво казвате, тъй като може да се сбъдне. Пазете се от обещания, които нямате намерения да изпълните, за да няма извинения. Избягвайте да изразходвате цялата си енергия, защото трудно ще се възстановите. Това е ден на астрални битки, но не е фатално, тъй като, водата отмива всичко. Вечерта един душ и сте като нови. Всяко ново начало ще е успешно. Внимавайте, жените да се пазят от разболяване.

Родените през 11-ти лунен ден живеят дълго и могат да станат професионални спортисти.

Ако имате важна среща бижу с камък херматит, опал ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 11 март