Лунен хороскоп за 11 август

| от |

Луна в зодиакален знак Водолей до 15:56 часа

Луната е в зодиакален знак Водолей, за родените през първите, вторите, третите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Не се изненадвайте, независимо, че давате вид за една консервативна личност, изведнъж се засили интересът ви към всичко ново, необичайно. В главата ви нахлуват неочаквани идеи или се появява някаква ексцентричност в поведението, импулсивност, емоционално безпокойство (това може да е провокирано от нови идеи).

Днес имате ОК за научна и интелектуална работа, работа свързана с обществото. ОК за работа с електричество, електроника, с нови технологии. Може би изобретателите точно с тази Луна са направили откритията. ОК, за тези които се занимават с нещо необичайно. ОК за контакти с единомишленици, с приятели по интереси. Подходящ момент за провеждане на симпозиуми, конференции, за изказвания в партийни организации, кръжоци, секции, общества. ОК за операции на съдовата система, на кръвта.

Луна във Водолей

ОК за водни процедури

ОК за екстрасензорно лечение

ОК за физически упражнения.

ОК за масажи.

ОК за отказване от лоши навици.

Подходящо за шопинг терапия е:

ОК за покупка на бяла и черна техника.

ОК за покупка на електро уреди.

ОК за покупка на GSM.

ОК за покупка на компютри.

ОК за покупка на хеликоптери, самолети, ракети, ако имате възможност.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на вените, ставите, пищялите, очите. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по – бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Не е препоръчително лечение на нервите и ставите Бъдете внимателни при работа с електричество и всички електроприбори. Това не е най-подходящото време за обръщане към официални инстанции.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес? Най-главното е да избягвате големите разходи. Затова съвет от звездите, оставете в портфейла само необходимата сума за храна и транспорт, защото иначе може да се изкушите и да пропилеете всичко за безсмислени дреболии.

Луната влиза в зодиакален знак Риби след 15:56 часа.

Луната е в зодиакален знак Риби, за родените през първите, вторите, третите градуси на зодията, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им, тъй като двете планети са с противоположна енергия, мъжка Слънцето и женска Луната, може да почувстват безпричинно напрежение, нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Риби, но и на останалите зодии. Засилва се чувствителността, емоционалността, чувството на състрадание, появява се желание да помечтаете, да поспите, да пожалите себе си, а някои дори и безпричинно да си поплачат. Това с плача не се притеснявайте, то е полезно за очите и не мислете, че е признак на слабост. Просто държи се… на Луната.

За какво имаме ОК. Добре е в тази Луна да почистим къщата, може да направите ремонт. От медицинска гледна точка благоприятно е за операции в коремното кухина. Може на воля да ядете храни богати на въглехидрати, те се усвояват най- добре и не се пълнее от тях. А шопинг терапията ще е най – успешна за неща свързани с вода, тъй като Риби знаете е воден знак. Затова днес е момента да си купите яхта, кораб…е ако не можете поне едно легенче… Също е подходящо за покупка на петролни продукти – ето днес си напълнете резервоара на колата до горе.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на стъпалата, пръстите на краката. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици. Луната насища с кръв органите, за които отговаря, за това е възможно възстановяването да бъде по – бавно. Още Авицена е давал подобни съвети. Има повишена е опасността от гъбични и вирусни заболявания за това се пазете и се обличайте добре, шалчетата и без това са модерни. Избягвайте спиртните напитки, дори и малко алкохол може да ви опияни повече от очакваното и да запеете“ Градил Илия килия“. Застоялите и подозрителни продукти са по- вредни от друг път. При силно действащите лекарства са възможни отравяния и алергии. Избягвайте съмнителни ситуации – има голяма вероятност от измама.

Отношението към парите се сменя при различните Луни, а какво е днес?

Дръжте чантата си под око, не позволявайте в тази Луна някой да наднича в портфейла ви. В това число влизат роднини и приятели, особено, ако ви поискат пари назаем. Извинете се с Луната, да се сърдят на нея. Предполагам все някак ще го понесе.

ШЕСТНАДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН до 20:47 часа.

Ден за творческа реализация и създаване на нещо ново в изкуството, спортни постижения, активно общуване с близки. Ето поне един ден в който можете да влезете в хармония със себе си. Луната препоръчва да се разходите пред природата. Добре се повлияват търговските дейности. Не прекалявайте с лютото и силните миризми и с месото.

Ден за равновесие между физическото и астралното тяло. Да се правят физически упражнения, които подпомагат хармонията. Добре е да се занимавате миротворчество, да се правят ритуални измивания, особено ако Луната е във Водолей. Поръсете се със светена вода. В този ден не бива да се крещи и да се държите безцеремонно. Бъдете спокойни, не нарушавайте хармонията, каквото и да случи. Сексът също не е препоръчителен, но забраната не е така строга, както в Петнадесетия лунен ден.

Избягвайте да ядете гъби и храна от животински произход фалосов символ, моркови и др. Не се договаряй­те за нищо в този ден. Неблагоприятно е да храните птиците, дори и гълъби или врабчета.

С Шестнадесетия лунен ден е свързан далакът. Добре е да го прочистите. Неправилното използване на енергията, крясъци, злоба водят до заболяване на кръвта. Ако сте покапали дрехите си, е знак за духовна нечистота.

Родените в този ден, могат да работят с времето и да осъществят несъзнателна корекция на миналото. Онези, които не се развиват, имат усещането, за ограничаване. И често животът им минава в борба с тези ограничения. Трябва да разберат, че ограниченията са техни вътрешни, а не реални. Те имат възможност да постигнат много висока цел, но са възможни проблеми в синхрона между ума и душата. Те имат огромна енергия за използването на тази свобода.

Хората на високо духовно ниво, които осъзнават в себе си в тези духовни висоти, са много милостиви и не осъждат останалите. Съвет от Луната, да нямат лоши мисли и да се обличат в светли дрехи.Добър ден за празници и тържества.

Родените на този ден са оптимисти, жизнерадостни, обичат чистотата и реда. Имат много приятели.

Ако имате важна среща бижу с камъни от турмалин и изумруд ще ви донесат късмет.

СЕДЕМНАДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН след 20:47 часа.

Ето лунен ден, в който ако сключите брак ще е щастлив и дълготраен. Ще се основава на сексуалната хармония между съпрузите. Браковете е добре да се сключват още на 12-и и 16-ия лунен ден. В 12-ия лунен ден бракът ще бъде основан на висшата космическа любов, а в 17-ия лунен ден — на хармонията.

За да направите тази стъпка трябва да сте решителни и предвидливи и точно този ден ви дава тези качества. Общуването с близки и приятели ще ви открият нови страни от характера, ако това ви интересува разбора се, за това поканете ги всичките на сватбата, няма да съжалявате. Ето един ден в който дори и приятелите са от полза.

Не се усамотявайте днес, така може да пропилеете шансовете си. Денят е опасен само, ако се пада в събота, да… събота е ден на Сатурн и той може да обърка нещата.

Заболелите на този ден Луната съветва веднага да вземат спешни мерки.

Ден на женските енергии. Колкото се може повече се смейте, правете това, което ви идва отвътре и ви доставя радост и удовлетворение. Направете си празник, пийнете греяно вино, ако е през зимата.

Ден, в който не трябва да се карате. Трябва да усетите чувство за вътрешна свобода, избягвайте трудностите и да не ги създавате изкуствено, т.е не се заяждайте. Не давайте обещания не се договаряйте, не допускате конфликти.

Стремете се да прекарате този ден в хармония с половинката си. Така се зареждате един друг с енергия. Сексуалните контакти са благоприятни, за това не заспивайте пред телевизора.

Седемнадесетия лунен ден е свързана ендокринната система, хипофизата, бъбреците и надбъбречната жлеза. Полезно е да се вземат диуретици, така ще пречистите бъбреците си. Ако неправилно използваме енергията, може да извърши неконтролируеми действия и ще направите бъбречна криза.

Родените на 17-ия лунен ден, се нуждаят от партньори. Всичките им житейски стре­межи са подчинени на тези потребности, защото те сами не са м състояние да се хармонизират, тогава стават слаби и рядко постигат нещо в живота. Партньорският контакт им е необходим, за да получат вътрешна свобода. В брака човекът трябва да разкрие това, което носи в себе си, да го от­даде на другия и да получи компенсация за онова, което му лип­сва, като в същото време придобива свобода, доста утопично звучи, точно за брака, но това ви е задачата, какво да се прави.

Ако имате важна среща бижу с камъни циркон аметист, хематит, ще ви донесе късмет.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 11 август