Лунен хороскоп за 10 декември

| от |

horoskop

До 15.07 часа Луната в зодиакален знак Риби, родените през последните десет дни на зодия Риби, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа, не само на родените под знака на Риби, но и на останалите зодии. Засилва се чувствителността, емоционалността, чувството на състрадание, появява се желание да помечтаете, да поспите, да пожалите себе си, а някои дори и безпричинно да си поплачат. Това с плача, не се притеснявайте, то е полезно за очите и не мислете, че е признак на слабост. Просто държи се… на Луната.

За какво имаме ОК? Добре е, в тази Луна да почистим къщата, може да направите ремонт. От медицинска гледна точка, благоприятно е за операции в коремното кухина. Може на воля да ядете храни богати на въглехидрати, те се усвояват най – добре и не се пълнее от тях. А, шопинг терапията ще е най – успешна за неща свързани с вода, тъй като Риби, знаете е воден знак. Затова днес е момента да си купите яхта, кораб…е ако не можете поне едно легенче… Също е подходящо за покупка на петролни продукти – ето днес си напълнете резервоара на колата до горе.

Не се препоръчва: хирургичeска намеса в областта на стъпалата, пръстите на краката. Разбира се, ако е наложително, не се съобразявайте със звездите, тъй като не става дума за фатални последици, но е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Има повишена е опасността от гъбични и вирусни заболявания за това се пазете и се обличайте добре, шалчетата и без това са модерни. Избягвайте спиртните напитки, дори и малко алкохол, може да ви опияни повече от очакваното и да запеете“ Градил Илия килия“. Застоялите и подозрителни продукти са по-вредни от друг път. При силно действащите лекарства, са възможни отравяния и алергии. Избягвайте съмнителни ситуации – има голяма вероятност от измама.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Риби?

Дръжте чантата си под око, не позволявайте в тази Луна някой да наднича в портфейла ви. В това число влизат роднини и приятели, особено, ако ви поискат пари назаем. Извинете се с Луната, да се сърдят на нея. Предполагам все някак ще го понесе.

След 15.07 часа Луната в Овен

Луната е в зодиакален знак Овен, родените през първата половина на зодия Овен, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Овен, но и на останалите зодии, може да почувствате вътрешно нетърпение и повишена раздразнителност, прибързаност, необмисленост в постъпките. Увеличава се вероятността от спорове, кавги, разногласия. Луната съветва да пазите сервизите в кухнята, тъй като когато е в Овен най – често се чупят, без да искате или нарочно.

Разбира се, не всичко е негативно, препоръчва се да планирате краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия. ОК за всякакви гимнастики, фитнес и др., но бъдете внимателни, възможни са травми, затова пазете очите и главата. ОК за операции на бъбреци.

Препоръчва се в храната да има повече белтъчини, които се усвояват най – добре.

Предполагам с нетърпение искате да разберете, какво е подходящо за шопинг терапия?

На първо място ОК за покупки на автомобил, особено ако е в цвят червен – е, може и други цветове… ОК за мотори, в краен случай, може да си купите и колело.

ОК за покупка на всякакъв вид спортни стоки.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на главата, очите. Отложете посещаването на стоматолог. Разбира се, ако е наложително, не се съобразявайте с Луната, тъй като не става дума за фатални последици, но е възможно възстановяването да бъде по–бавно. Фризьора също отложете за друг ден, както и пробиването на уши.

Спиртнитe напитки, кафето и чаят, ще ви изнервят още повече. Много внимателни бъдете при боравене с огън, взривни вещества, режещи инструменти и прибори. Бъдете с повишено внимание на пътя Луна в Овен, може да провокира инциденти както с пешеходци, така и с шофьори.

До 12.51 часа е Осми лунен ден.

Това е ден за покаяние и прощаване на чуждите грешки. Може да опишете всичко, което ви тежи, после го изгорете и изсипете пепелта в течаща вода. Препоръчва се разтоварен режим на хранене. Успешни са командировки, преговори и преместване в друг дом.

Родените на този лунен ден, животът им ще премине в непрестанни промени. Може от време на време да губят контрол. Това може да ги тласне към едни и същи грешки и да попадат в едни и същи емоционални капани. Звездите препоръчват да развиват вътрешна дисциплина.

Ако имате важна среща сложете си бижу с камъни от ахат хризолит и червен хиацит. Тези камъни ще ви донесат късмет.

След 12.51 часа настъпва Девети лунен ден.

Не вярвате в сънищата, сънувани през този ден. Възможно е да имате желание да си отмъстите за несправедливо нанесена обида. Наистина това желание е нормално, но Луната съветва отмъщението да отложите за друга Луна, а не в Риби, защото последиците няма да са благоприятни за вас, т.е ще си останете обидени и няма да имате удовлетворение. Избягвайте конфликтност и агресивност, лоши мисли и желания. Лесно й е на Луната да дава съвети, а как се изпълняват… пък и лоши мисли да нямаме. Не се хабете с диети, гладуването в този лунен ден няма да има ефект. Въздържайте се от съдбоносни решения.

Ако имате важна среща след 12.51 часа, камък с александрит, черна перла и опушен кварц ще ви донесе късмет.

Родените на 9-ти лунен ден живеят дълго. Важно е за имат възвишена цел и нагласа в духовната сфера. Повечето от тях може да имат невероятно обаяние. Понякога предпочитат задкулисната дейност, пред честните битки

Между 10.25 -11.50 часа, ако ви споходи някаква щура идея, не я пренебрегвайте – обърнете й внимание, тя ви е дар от Космоса, независимо, че може да сте в обедна почивка.

Между 11.50 и 12.55 часа, може да загубите нещо – не се разсейвайте в този период и дръжте най – малко чантата си под око.

Между 12.55 и 14.05 часа, ако не канализирате правилно марсовата енергия, може да се скарате с някого, затова е подходящо в този момент да отидете на фитнес или друга активна дейност.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 10 декември