Лунен хороскоп за 1 март

| от |

horoskop1

Луната в зодиакален знак Риби.

Родените през първата половина на зодия Риби, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Риби, но и на останалите зодии. Засилва се чувствителността, емоционалността, чувството на състрадание, появява се желание да помечтаете, да поспите, да пожалите себе си, а някои дори и безпричинно да си поплачат. Това с плача не се притеснявайте, то е полезно за очите и не мислете, че е признак на слабост. Просто държи се… на Луната.

За какво имаме ОК? Добре е в тази Луна да почистим къщата, може да направите ремонт. От медицинска гледна точка благоприятно е за операции в коремното кухина. Може на воля да ядете храни богати на въглехидрати, те се усвояват най – добре и не се пълнее от тях. А шопинг терапията ще е най – успешна за неща свързани с вода, тъй като Риби знаете е воден знак. Затова днес е момента да си купите яхта, кораб…е ако не можете поне едно легенче… Също е подходящо за покупка на петролни продукти – ето днес си напълнете резервоара на колата до горе.

Не се препоръчва: хирургична намеса в областта на стъпалата, пръстите на краката. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте със звездите, тъй като не става дума за фатални последици, но е възможно възстановяването да бъде по-бавно. Повишена е опасността от гъбични и вирусни заболявания, затова се пазете и се обличайте добре, шалчетата и без това са модерни. Избягвайте спиртните напитки. Дори и малко алкохол може да ви опияни повече от очакваното и да запеете“ Градил Илия килия“. Застоялите и подозрителни продукти са по-вредни от друг път. При силно действащите лекарства са възможни отравяния и алергии. Избягвайте съмнителни ситуации – има голяма вероятност от измама.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Риби?

Дръжте чантата си под око, не позволявайте в тази Луна някой да наднича в портфейла ви. В това число влизат роднини и приятели, особено, ако ви поискат пари назаем. Извинете се с Луната, да се сърдят на нея. Предполагам все някак ще го понесе.

1-ви Лунен ден

Родените през първи лунен ден преливат от енергия. Очакванията им от живота са огромни. Трудно може да ги измамите или объркате. Не може да ги изплашите или изкарате от равновесие

Заченатото дете през първият лунен ден е закриляно от висшите сили. Ще притежава твърд характер и несломима сила на духа. Може да стане свещеник или духовен учител.

В този ден каквото и си пожелаеш може да се сбъдне. Но през следващите дни не мислете за това така по- бързо ще се сбъднат желанията. Да не се започва месеца с лоши мисли. Планирайте дълготрайни начинания. Лека храна. Родените през този ден да носят планински кристал за дълголетие.. Изчистете домът си запалете свещ пред икона. Пикантната храна да се избягва.

Камък, който ще ви донесе късмет – кехлибар и бял опал.

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 1 март