Лунен хороскоп за 1 февруари

| от |

horoskopЛуната е в Риби

Луната в зодиакален знак Риби, родените през първата половина на зодия Риби, Луната ще направи точен съвпад със Слънцето им и те може да почувстват безпричинно напрежение, известна нервност и емоционална нестабилност.

Луната действа не само на родените под знака на Риби, но и на останалите зодии. Засилва се чувствителността, емоционалността, чувството на състрадание, появява се желание да мечтаете, поспите и пожалите себе си, а някои дори и безпричинно да си поплачат. Това с плача не се притеснявайте, то е полезно за очите и не мислете, че е признак на слабост. Просто, дължи се… на Луната.

За какво имаме ОК? Добре е в тази Луна да почистим къщата, може да направите ремонт. От медицинска гледна точка благоприятно е за операции в коремното кухина. Може на воля да ядете храни богати на въглехидрати, те се усвояват най – добре и не се пълнее от тях. А шопинг терапията ще е най – успешна за неща, свързани с вода, тъй като Риби знаете е воден знак. Затова днес е момента да си купите яхта, кораб…е, ако не можете поне едно легенче… Също е подходящо за покупка на петролни продукти – напълнете резервоара на колата до горе.

Не се препоръчва: хирургичeска намеса в областта на стъпалата, пръстите на краката. Разбира се, ако е наложително не се съобразявайте със звездите, тъй като не става дума за фатални последици, но е възможно възстановяването да бъде по – бавно. Има повишена е опасността от гъбични и вирусни заболявания за това се пазете и се обличайте добре, шалчетата и без това са модерни. Избягвайте спиртните напитки, дори и малко алкохол може да ви опияни повече от очакваното и да запеете“ Градил Илия килия“. Застоялите и подозрителни продукти са по- вредни от друг път. При силно действащите лекарства са възможни отравяния и алергии. Избягвайте съмнителни ситуации – има голяма вероятност от измама.

Какво е отношението ви към парите, когато Луната е в Риби?

Дръжте чантата си под око, не позволявайте в тази Луна някой да наднича в портфейла ви. В това число влизат роднини и приятели, особено, ако ви поискат пари назаем. Извинете се с Луната, да се сърдят на нея, предполагам все някак ще го понесе.

2-ри Лунен ден

Ден за щедрост, подаръци и усмивки. Хората, на които подарите нещо – ще ви бъдат благодарни и ще се радват на подаръка си дълго време. Всяко добро направено днес, ще бъде оценено правилно и забравете за еврейската максима „няма ненаказано добро „, за днес не е в сила, а негативното действие ще е понесете справедливо. Не се щадете от физическо натоварване и гимнастика, днес ще може и планина да повдигнете. Денят е благоприятен за пътувания и смяна на местожителство.

Родителите на роденото през Втори лунен ден дете, трябва добре да знаят, че може да няма достатъчно търпение, да иска всичко веднага и да е доста капризно. Внимавайте, може да има проблеми с храната, в количествено отношение.

Ако имате бижу с камъни от ахат или халцедон, сложете си го, при важна среща – ще ви донесе късмет.

Трети Лунен ден след 08.16 часа

Роденото днес дете, може да не прояви изцяло енергията си и това да се изрази в тъга, раздразнителност, апатия и избягване отношенията с хората. Неизказаните емоции, може да се отразят негативно на здравето. Затова родителите още от малки, трябва да насочват силите на детето към правилните цели и да може да изразява енергията и чувствата си.

През Трети лунен ден не се изненадвайте, ако се проявят агресивни качества на характера ви или в околните. Възможно е изпадане в депресия. Как може да се избегне това? Проявете активност на волята, за да отстраните негативизма и засилите положителните качества. Бездействието и проявата на лошо настроение е противопоказно. Отрицателните мисли и чувства да се преобразуват в положителни. Препоръчва се физически натоварвания, сауна, гореща вана.

Внимавайте, родените през този лунен ден могат да разплитат тайни и интриги. Трябва да контролират всяка дума, тъй като не винаги ще ги разбират правилно. Имат много силна енергия и ако пожелават зло – възможно е да се връща обратно. На моменти може да са конфликтни, но ще бъдат много интелигентни и ще имат обширни познания в своята област.

Още от звездите прочетете тук: http://www.zodiacbg.com/

 
 
Коментарите са изключени за Лунен хороскоп за 1 февруари