Лудогорец предлага договор на Милан Борян

| от |

„Лудогорец“ може да задържи за постоянно вратаря Милан Борян, предава „7 дни спорт“. Въпреки че краткосрочният договор между канадския национал и шампионите изтече, то той може да остане най-малко до края на сезона при разградчани.

Обратът в решението на ръководството на клуба настъпи, след като Борян се представи много силно в последния си мач срещу „Ботев“ (Пд). Шампионите виждат в негово лице много силна конкуренция на Владислав Стоянов и Иван Чворович. които са първи и втори избор в „Лудогорец“. Милан Борян пристигна в Разград в средата на септември, само 2 дни, след като Иван Чворович счупи ключица. Канадският национал дебютира срещу „Ливърпул“ на „Анфийлд“ при поражението с 1:2 и въпреки че се отличи със страхотни спасявания, в края на мача направи и дузпа, от която англичаните спечелиха.

Той пази в общо 3 мача за отбора. Преди няколко дни Милан Борян се срещна с ръководството на разградчани, като най-вероятно ще подпише нов договор с отбора. Всичко около вратаря ще бъде ясно до седмица. В същото време бившият играч на „Лудогорец“ Урош Голубович, който в момента е футболен агент, коментира прел „7 дни спорт“ информациите за Борян и ЦСКА. „Никой от ЦСКА не е говорил нито с мен, нито с Милан Борян. Четох за такива неща, но според мен са в областта на спекулациите. Нормално е, ако се преговаря с някой отбор в момента, това да е „Лудогорец“, коментира Урош Голубович. който представлява футболиста.

 
 
Коментарите са изключени за Лудогорец предлага договор на Милан Борян