Красива фенка на Белгия стана лице на Л`Ореал

| от |

Белгия беше отстранена на Световното първенство по футбол от Аржентина, но шампионата се оказа от полза за привлекателна почитателка на белгийския национален отбор, съобщава „Дейли мейл“, цитиран от БГНЕС.

01913

17-годишната Аксел Деспигелаере си осигури договор за рекламно лице на Л`Ореал, след като беше заснета да подкрепя отбора в мача срещу Русия от група H. Аксел беше оцветила лицето си в червено-жълто-черно, а на главата си беше поставила шапка с рогца, когато беше уловена от фотографите на мача в Бразилия.

Снимките на щастливата Аксел веднага се превърнаха в хит и се появиха във вестниците от цял свят, благодарение на което тя има нова кариера в модата. След като се завърнала в родината си, младата дама създала страница във Фейсбук, която сега има над 200 000 харесвания.

Във вторник тя обяви решението си да приеме договор да стане лице на Л`Ореал Белгия и дори публикува видео, в което опитва продуктите за коса на марката.

Макар че Аксел излезе победител в тазгодишната Световна купа, нейният отбор нямаше такъв късмет. След като се измъкна от група H, Белгия победи САЩ, след което загуби от Аржентина.

 
 
Коментарите са изключени за Красива фенка на Белгия стана лице на Л`Ореал