Концертите на Ал Ди Меола в София се отменят

| от |

Концертите на американският музикант Ал Ди Меола, които бяха планирани да се състоят на 25 и 26 ноември в столичния клуб Sofia Live club, се отменят поради здравословни причини на звездата, съобщиха организаторите.

За съжаление, тежък вирус принуди изпълнителят и екипът му да прибегнат до крайни мерки. Това доведе до отмяната на 12 участия в това число и тези на българска територия. Сред отменените концерти на Меола са още датите в Румъния, Гърция, Словакия, Германия и Русия. Музикантът и групата му стигнаха до крайното решение след като музикантът получи усложняване на здравословното състояние.

Организаторите от Simple Events гарантират на всеки почитател, закупил билет за едно от участията на американската звезда в София, пълна възвръщаемост на стойността след 25 ноември в централния офис на Ticketpro България, както и този в НДК. За всеки желаещ, е предвидена и опция за презаверяване на билета за нов за концерта на фънк гурутата Kool and The Gang на 20 януари в зала 1 на НДК.

Билетите за януарското участие могат да бъдат както на същата стойност като закупените за Меола, така и да се комбинират в различните ценови категории за фънк легендите Kool and The Gang от 40 до 120 лева. Ако цената на закупения за Ал Ди Меола пропуск е по-голяма от този за Kool and The Gang разликата ще бъде възвърната на клиента. Същото важи и ако стойността на желания билет е по-голяма от тази за отменения концерт – тогава потребителите ще трябва единствено да доплатят разликата

 
 
Коментарите са изключени за Концертите на Ал Ди Меола в София се отменят