Кои са трите най-опасни и издирвани жени в Дубай?

| от |

Сръбкиня, израелка и пакистанка са трите най-опасни и издирвани жени в Дубай. По професия те са обирджийка, терористка и наркотрафикантка, пише в. „Стампа“, като се позовава на съобщение на полицията на Дубай.

На първо място в тази своеобразна класация е тридесет и три годишната Бояна Митич, член на престъпната банда Розовите пантери, отличила се с обири на бижутерски магазини. Осем от
членовете на бандата са заловени благодарение на Интерпол, но Бояна все още се издирва.

pink-panther-girls

През 2007 г. тя участва в обира на бижутерски магазин в мола Уафи в Дубай. Бояна шофираше колата, с която пристигнаха в мола членовете на Розовите пантери. После тя ги откара с плячката, чиято стойност все още не е разкрита.

На второ място в класацията е тридесет и пет годишната агентка на Мосад Гейл Фолиард, която през 2010 г. ръководи екипа, който елиминира в Дубай полковника на Хамас Махмуд ал Мабхух. Гейл Фолиард беше фалшивата самоличност, под който действаше жената, която сега е издирвана в целия свят от дубайските власти.

На трето място в класацията е тридесетгодишна пакистанка, известна само като Сара. Тя влязла в Дубай през 2012 г. със съпруга си и детето си. Двамата пренасяли 900 грама хероин, разпределени в 70 капсули, погълнати от съпруга. Една от тя се спукала в корема му и той починал, а пакистанката
избягала от хотела с дъщеря си.

 
 
Коментарите са изключени за Кои са трите най-опасни и издирвани жени в Дубай?