Кои са най-интересните любовници според професията

| от |

секс„Актрисите са най-скучните любовници, защото много играят в леглото“. Това откровено мнение за любовниците си сподели словоохотливия професор Петър Вучков пред Кеворк Кеворкян. Това твърдение ни накара да проверим има ли връзка между професията и качеството на любовта, която правим.

Оказва се, че наистина има обратна зависимост при секса и професията. Колкото по-скучна е работата на отсрещната страна, на толкова по-горещи ласки можем да се надяваме от нея. Дамите не бива да пренебрегват мъжете чиновници, счетоводители, компютърни специалисти и финансисти, въпреки че не са особено атрактивни на пръв поглед. Господата пък биха могли да преживеят секса на живота си с библиотекарка, например. Сексолозите не могат да обяснят защо е така, но определено са забелязали тенденция, че едни от най-добрите любовници са тези с по-спокойните професии. Вероятно причината е, че натрупаната енергия намира своя отдушник в секса.

Въпреки това мъжете смятат, че най-секси професиите са на стриптизьорката, стюардесата и фотомодела. В предпочитанията на мъжете следват: масажистките, медицинските сестри, фитнес треньорките, секретарките, камериерките, актрисите и танцьорките.

3_airЖените пък са по-склонни да изберат мъж за свой съпруг ако той е по-суров и напорист. За сексуални приключения обаче по-слабият пол предпочита красавците. Жените смятат, че най-секси професиите са: танцьор, барман, пилот, спасител, модел и моряк.

magic_mike_12

 
 
Коментарите са изключени за Кои са най-интересните любовници според професията