Кои са любовниците на Линдзи Лоън?

| от |

lindsay-lohan-is-more-talented-than-marilyn-monroe-says-hollywood-directorАмериканският таблоид „InTouch“ публикува списък с любовниците на Линдзи Лоън, като твърди, че е „абсолютно достоверен и автентичен“. В него има 36 имена на известни мъже.

Анонимен източник на изданието твърди, че Линдзи е искала да се похвали пред свои приятелки и докато била в хотел в Бевърли Хилс, направила пълен списък на своите звездни любовници. Според него, Линдзи е била интимна с не един и двама свои колеги – актьори и музиканти, както и от други професии. В листа е дори и Аштън Къчър, който бе женен за Деми Мур, а сега е сгоден за актрисата Мила Кунис. Следват Джъстин Тимбърлейк, Колин Фаръл, Зак Ефрон, Хоакин Финикс, Джеймс Франко и покойният вече Хийт Леджър. Също така фигурира и името на Чарли Шийн, който обаче твърди, че е само ментор на по-младата си колежка.

Присъстват още имената на актьорите Раян Филип, Орландо Блум и Бенисио Тел Торо. 27-годишната Лоън си падала и по спортисти, като сред завоеванията й си са ръгбистът Дени Киприани и хокеистът Аарън Ворос.

 
 
Коментарите са изключени за Кои са любовниците на Линдзи Лоън?