Ким Кардашиян сбъдна мечтата си, Ана Уинтър се оправдава в писмо

| от |

Ким Кардашиян неведнъж е споменавала, че мечтае да се снима за модната библия Vogue. Макар да й се наложи да изчака цели 33 години, докато това събитие стане факт, на дъщеричката й Норт Уест й бяха нужни само 8 месеца, за да спечели сърцето на Ана Уинтър.

Звездното семейство ще се появи страниците на априлския брой на луксозното издание.
kim kardashian vogue cover handout kanye westВ центъра на кадрите, разбира се, е малкото съкровище на Ким и Кание.За корицата гордата мама пък позира в приказна булчинска рокля, напомняща за наближаващата й сватба в Париж.

В отворено писмо в отговор на клюките 64-годишната Ана Уинтур отрече да е била убеждавана от Кание Уест да сложи Ким Кардашиян на корицата на „Vogue“.

9709
„Може да сте прочели, че Кание ме е молил да снимам годеницата му за корица на Vogue. Той не е правил нищо подобно. Клюките може да са много популярни, но простичките факти по случая са, че това не е вярно.“ – казва Ана.

За фотосесията Ким, която е на 33 г., носи сватбена рокля Lanvin с дизайн, направен специално за нея.

„Кание е изключителен изпълнител и провокатор, докато Ким, заедно със силния си характер, е създала място за себе си в света и очите на хората, а всичко това изисква кураж.“ – казва Ана.

В писмото си Уинтур добавя, че двойката е създала определени медийни вълнения и моли читателите да видят нещата през нейните очи:

„Част от удоволствието в това да си редактор на Vogue, което е там в дългата традиция на списанието, е да можеш да пишеш за хората, които определят културата във всеки един момент, които подпалват спорове, чието присъствие в света оформя начина, по който изглежда той и влияе на начина, по който го виждме. Мисля, че всички можем да се съгласим – Кание и Ким са именно такива хора.“

 
 
Коментарите са изключени за Ким Кардашиян сбъдна мечтата си, Ана Уинтър се оправдава в писмо