Ким Чен Ун очаква второ дете

| от |

Изглежда, че севернокорейският вожд-слънце Ким Чен Ун ще става баща за втори път. Новината беше съобщена от южнокорейския институт Сечжон, който коментира снимка на съпругата му И Сол Джу.

Screenshot_1

Института Сечжон, щателно са проучили публикуваната наскоро снимка на И Сол Джу. Според експертите съпругата на севернокорейския лидер видимо е наддала килограми. Освен това на снимката тя е облечена в широки дрехи. При това по цвят и кройка те приличат на роклята, която първата дама на КНДР носеше по време на първата си бременност. Специалистите посочват, че раждането се очаква след три до пет месеца.

И Сол Джу роди дъщеря на Ким Чен Ун през миналата година.

1
Твърденията за предстоящото попълнение на семейството на лидера на КНДР идва заедно с информацията, че е възможно Ким Чен Ун да бъде преследван от Международния наказателен съд. ООН обвини Ким Чен Ун в преднамерено изтребване на населението на собствената му страна, изтезания и убийства. По оценка на експерти в Северна Корея има до 120 000 политически затворници.

2

В борбата за власт младият вожд не се церемони дори с членовете на своето семейство. През миналата година беше екзекутиран 67-годишният чичо на Ким Чен Ун, както и всичките негови близки, включително малките внуци. Лидерът на КНДР беше заподозрял роднината си в държавна измяна.

 
 
Коментарите са изключени за Ким Чен Ун очаква второ дете