Киа Моторс и Рафаел Надал отново са партньори на Australian Open 2017

| от chronicle.bg |

Това е 16-тата поредна година за КИА като Генерален спонсор на Australian Open.

КИА ще предостави 110 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия. Официалната церемония по откриването на турнира се състоя в Мелбърн, а събитието уважиха представители от КИА Моторс Австралия и Тенис Австралия, както и посланикът на КИА и победител от АО 2016 – Рафаел Надал.

Автомобилният парк тази година включва 50 Карнивала, 40 Сорента и 20 Оптими. На специална церемония по повод старта на АО 2017, тенис звездата и посланик на марката КИА – Рафаел Надал предостави официално автомобилния парк на Тенис Австралия.

Автомобилите ще бъдат управлявани от 200 специално обучени шофьори, които ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости. Предвижда се автомобилите да изминат общо около 400 000 км в рамките на състезанието.

По време на церемонията, КИА представи и изцяло новия супер спортен седан – Стингър, който миналата седмица дебютира на автосалона в Детройт. За всички фенове на тениса бе демонстрирана и гигантска тенис ракета КИА, която ще бъде експонирана в Мелбърн Парк в рамките на събитието.

Вдъхновена от посланието ‘Всеки има силата да изненадва’, КИА кани всички посетители на турнира да оставят имената си върху мащабния макет. Телевизионният клип с Надал и гигантската ракета може да гледате тук:

 
 
Коментарите са изключени за Киа Моторс и Рафаел Надал отново са партньори на Australian Open 2017