Кери Уошингтън e най-елегантна жена в света

| от |

Актрисата Кери Уошингтън, която получи номинация за наградата „Еми“ за изпълнението си в телевизионната драма „Скандал“, е „най-добре облечената жена“ в класацията на сп. „People“.

1

Кери Уошингтън е начело на списъка на модни икони, сред които са носителката на награда „Оскар“ за най-добра актриса Дженифър Лорънс, певицата Соланж Ноулс, актрисите Джена Дюан-Тейтъм и Кейт Босуърт.

„Не нося много панталони – призна Кери Уошингтън в изявлението си за отредената й чест. – Когато отивам някъде, искам да съм сигурна, че ще ми е удобно, но се обличам специално за мероприятието“. Елизабет Споркин от сп. „People“ похвали модния усет на Кери Уошингтън.
2

Има тенденция към изисканата мода тази година и мисля, че тя е почти еднозначно отговорна за това“ – каза Споркин.Макар и Кери Уошингтън да стана „най-добре облечената“, Дженифър Лорънс, която тази година спечели наградата „Оскар“ за най-добра актриса с ролята си във филма „Наръчник на оптимиста“, е звездата с най-добър вкус при официалните облекла. Актрисата Джесика Частейн от филма „Враг номер едно“ е с най-добър стил на
червения килим.

Актрисата Зоуи Салдана, която стана известна с филма „Аватар“, изглежда най-добре по дънки, а актрисата Лили Колинс
е с най-добър нов стил.

zoe-saldana-435

Сп. „People“ прави класацията на базата на мнението на редакторите и 42 милиона читатели, модни директори, блогъри. Освен най-елегантните сп. „Пийпъл“ посочва и грешките в стила. В тази класация попада украсата в косата на Сара Джесика Паркър на бала в музея Метрополитън, чийто създател беше дизайнерът Филип Трейси, както и бретонът на Мишел Обама.

Миналата година сп. „Пийпъл“ избра за най-елегантната Гуинет Полтроу.

 
 
Коментарите са изключени за Кери Уошингтън e най-елегантна жена в света