Кейт Мидълтън се завръща към задълженията си на 21 октомври

| от |

Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън ще се завърне към обществените си задължения, пише списание „Пийпъл“.

Кейт и съпругът й Уилям ще посрещат президента на Сингапур Тони Тан Кен Ян в Лондон от името на кралица Елизабет по-късно този месец.

Херцогинята на Кеймбридж не се е появявала на публични места от 8 септември, когато бе обявено, че е бременна за втори път. Нейните задължения бяха отменени поради тежко сутрешно гадене. Източници от кралското семейство издадоха, че Кейт все още чувства неразположение, но се надява да бъде в състояние да поеме този ангажимент. В зависимост от здравословното й състояние ще бъдат определени и обществените й задължения в най-скоро време.

Очаква се президентът на Сингапур да пристигне на 21 октомври и ще отседне в Роял Гардън Хотел, който се намира близо до дома на Уилям и Кейт. След пристигането на президента на Сингапур и неговата съпруга Уилям и Кейт ще ги придружат до Хорс Гардс Парейд, където официално ще бъде посрещнат височайшият гост.

Кейт и Уилям посетиха Сингапур през 2012 г. по време на обиколката им по случай Диамантения юбилей на кралица Елизабет./БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Кейт Мидълтън се завръща към задълженията си на 21 октомври