Какво ли влагат мъжете в целувката?

| от |

Мъжете обичат да целуват, но какво ли влагат в този интимен акт. Има поне седем прочита на мъжката целувка.

Първият е, че целувката и израз на влюбеност. Силният пол е хлътнал до уши, а това състояние е най-приятното и желано за жената. Осъзнаването, че в теб са влюбени дава сили и окриля, пояснява sex-news.ru.

Вторият прочит е страх от самотата. Чрез целувката мъжът се чувства желан и необходим. Чрез нея той прогонва тъжните мисли и забравя за проблемите.

Третата причина е просто сексуално желание. Понякога целувката означава, че силният пол просто иска секс. Тук няма никаква духовна мотивация.

Следващият прочит може да се нарече „борба с мислите за бившата“. Ако мъжът целува новата си партньорка, опитвайки се така да забрави за бившата си възлюбена, момичета трябва правилно да изтълкува това – не си струва да се ревнува. А най-добре е да се опита да направи така, че спомените за бившата повече да не посещават мъжа. Тя да стане единствената и неповторима.

Определяне на собствените чувства също е причина. Чрез целувката мъжът се опитва да разбере какво изпитва към партньорката си.

Предпоследният прочит е нещо като фукня. С подобен вид близост силният пол демонстрира пред сродните екземпляри, че това момиче принадлежи само на него – и на никой друг.

И накрая е отпускането. Благодарение на целувката мъжът получава умиротворение. Чувството на покой, които идва заедно с целуването, може да изтласка на заден план всички проблеми.

 
 
Коментарите са изключени за Какво ли влагат мъжете в целувката?